Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Mekkora pancser hiba!
több mint 9 éve
looooool, 20 centivel volt kint, de Sanyi rögtön üvöltötte, hogy szerinte megvolt a labda 😀StezMajd szánalmas módon kineveti magát.
több mint 9 éve
köszönjük
több mint 9 éve
jézusom ilyen hibát...
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Kezdődik!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
malkav
2 468
ettől a tippitapitó -tól is agyhugykövet kapok
több mint 9 éve
looooool, 20 centivel volt kint, de Sanyi rögtön üvöltötte, hogy szerinte megvolt a labda 😀
több mint 9 éve
Szép védekezés 😛
The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
A Cowboys-Lions végig Suh-ról szól majd, meg arról, hogy Dez Bryant állandóan csak rinyál az edzőknek, és milyen szar lehet vele játszani.Szerintem ki az edző is szóba fog kerülni, meg hogy Johnny Cash-t akart Jerry egy PB guard helyett.
Lehetne kombinálni, hogy Dez megtapossa Suh-t, aki erre reklamálni kezd az oldalvonal mellett az edzőknek.Stez
több mint 9 éve
mi a 2025-ös rájátszásra készülünkTi hánykor kezdtek ma?Bazzanihát nem is a SB :pgabentessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
Mindenkinek ez fog megmaradni a Lions szezonjáról.Bazzani
ez csak időrendi kérdés
több mint 9 éve
A Cowboys-Lions végig Suh-ról szól majd, meg arról, hogy Dez Bryant állandóan csak rinyál az edzőknek, és milyen szar lehet vele játszani.vagy mindketten megtapossák Jerry Jones-t. Aztán Goodell berohan a pályára és lefújja a meccset.
Lehetne kombinálni, hogy Dez megtapossa Suh-t, aki erre reklamálni kezd az oldalvonal mellett az edzőknek.Stez
több mint 9 éve
OFF 😀Aljas rágalom, semmi köze nincs San Diego-hoz. Clemson QB volt nem kérdés.
mustaine
több mint 9 éve
sorozatjunkie
269
Volt ám szívroham!
több mint 9 éve
Ti hánykor kezdtek ma?hát nem is a SB :pgabentessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
több mint 9 éve
A Cowboys-Lions végig Suh-ról szól majd, meg arról, hogy Dez Bryant állandóan csak rinyál az edzőknek, és milyen szar lehet vele játszani.Lehetne kombinálni, hogy Dez megtapossa Suh-t, aki erre reklamálni kezd az oldalvonal mellett az edzőknek.
több mint 9 éve
Nekem az, hogy Megatront került a PB-ba és nem Tate.tessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
több mint 9 éve
Kampman
28 290
későbbi körökben is lehet egy csiszolatlan gyémánt, lásd Brady 😀Oszt akkor ki irányítana? Mert idén jó QB nem nagyon lesz már bent amikor jönnek.Sixo67Nem, viszont a harmadik negyedben rákérdezek arra, mit gondol Marshallról, kivágná-e, meg hogy mit kéne kezdeni az előrejutás érdekében, azzal elvan a meccs végéig szerintem.EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
Mondjuk biztos azt mondaná, hogy Cutler cut, az offense-t kell turbózni, a védelem nagyon rendben van. 😀Stez
több mint 9 éve
hát nem is a SB :ptessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
több mint 9 éve
még mindig nagyobb impakt, mint a Cardinals mai teljesítménye (negatív rekord elért yardokban PO meccsen)tessék Bazza, Suh se maradhat kiShilkorDe jó.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ClausenOszt akkor ki irányítana? Mert idén jó QB nem nagyon lesz már bent amikor jönnek.Sixo67Nem, viszont a harmadik negyedben rákérdezek arra, mit gondol Marshallról, kivágná-e, meg hogy mit kéne kezdeni az előrejutás érdekében, azzal elvan a meccs végéig szerintem.EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67
Mondjuk biztos azt mondaná, hogy Cutler cut, az offense-t kell turbózni, a védelem nagyon rendben van. 😀Stez
több mint 9 éve
Oszt akkor ki irányítana? Mert idén jó QB nem nagyon lesz már bent amikor jönnek.Nem, viszont a harmadik negyedben rákérdezek arra, mit gondol Marshallról, kivágná-e, meg hogy mit kéne kezdeni az előrejutás érdekében, azzal elvan a meccs végéig szerintem.EZAZ CUTLER A TÉMA!StezTe küldted az sms-t.Sixo67