Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 9 éve
furi? Sanyi mint ha valami pókerpartyn lenne a haverokkal 😀StezÉvek óta.
több mint 9 éve
xtaki
3 439
Harris eddig jol muzsikal...
több mint 9 éve
Jah igen, csak ha ő nincs, DB-nek nem volt akkora átlaga amikor kezdő volt.A múltkor még nem arról volt szó, hogy Oliver király és nem kell vissza Matthews? 😛ShilkorFlacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 9 éve
furi? Sanyi mint ha valami pókerpartyn lenne a haverokkal 😀
több mint 9 éve
Cladyt azért nehezebb lesz, ha nyerünk...Harrison alázta az LT-t erősenJakehomercsak tegye ezt meg 4 meccsen keresztul 😊xtaki
több mint 9 éve
xtaki
3 439
Harrison alázta az LT-t erősenJakehomercsak tegye ezt meg 4 meccsen keresztul 😊
több mint 9 éve
Flacco előbb nem talált el a két tök üres emberből senkit, majd buktatták 😀gabokocka11-es!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A múltkor még nem arról volt szó, hogy Oliver király és nem kell vissza Matthews? 😛Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 9 éve
Ugyanitt Bush ingyen elvihető.Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 9 éve
Flacco előbb nem talált el a két tök üres emberből senkit, majd buktatták 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nem szabad úgy kezdenin ahogy a 4 előző, meccsen ahol rosszul kezdtek 😀 Van magyar edzőjük is ? 😀
több mint 9 éve
Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.
több mint 9 éve
Inkább Lindleys.Dalton-féle?ShilkorPlayoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 9 éve
Majsd térjünk erre vissza ma este.. 😀Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadDalton-féle?Shilkor
több mint 9 éve
Ha már a Jags nem.Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 9 éve
Jézusom mit kapott a Ravens backfield 😀
több mint 9 éve
De minek...Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 9 éve
Dalton-féle?Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Na nem vagyunk messze a Cutler témától 😀Pablos91Meskó, Cutler, vizsga, gyerekszülés, ezek nélkül NINCS közvetítés
több mint 9 éve
Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .noooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 9 éve
Jól jötg volna egy draw a FG-hozgabokockauram, URAM ELNEZEST
volna egy kis ideje beszelgetni Jezusrol ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Na nem vagyunk messze a Cutler témától 😀
több mint 9 éve
Bell elalszikStezHarangozni kéne neki.