Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
1 feliratkozó
több mint 10 éve
furi? Sanyi mint ha valami pókerpartyn lenne a haverokkal 😀StezÉvek óta.
több mint 10 éve
Harris eddig jol muzsikal...
több mint 10 éve
Jah igen, csak ha ő nincs, DB-nek nem volt akkora átlaga amikor kezdő volt.A múltkor még nem arról volt szó, hogy Oliver király és nem kell vissza Matthews? 😛ShilkorFlacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 10 éve
furi? Sanyi mint ha valami pókerpartyn lenne a haverokkal 😀
több mint 10 éve
Cladyt azért nehezebb lesz, ha nyerünk...Harrison alázta az LT-t erősenJakehomercsak tegye ezt meg 4 meccsen keresztul 😊xtaki
több mint 10 éve
Harrison alázta az LT-t erősenJakehomercsak tegye ezt meg 4 meccsen keresztul 😊
több mint 10 éve
Flacco előbb nem talált el a két tök üres emberből senkit, majd buktatták 😀gabokocka11-es!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
A múltkor még nem arról volt szó, hogy Oliver király és nem kell vissza Matthews? 😛Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 10 éve
Ugyanitt Bush ingyen elvihető.Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.Sixo67
több mint 10 éve
Flacco előbb nem talált el a két tök üres emberből senkit, majd buktatták 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem szabad úgy kezdenin ahogy a 4 előző, meccsen ahol rosszul kezdtek 😀 Van magyar edzőjük is ? 😀
több mint 10 éve
Flacco erősen kezdJakehomer2 yardos futásonkénti átlaggal nálunk kezdő RB lenne.
több mint 10 éve
Inkább Lindleys.Dalton-féle?ShilkorPlayoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 10 éve
Majsd térjünk erre vissza ma este.. 😀Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadDalton-féle?Shilkor
több mint 10 éve
Ha már a Jags nem.Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 10 éve
Jézusom mit kapott a Ravens backfield 😀
több mint 10 éve
De minek...Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 10 éve
Dalton-féle?Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .iktriadnoooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 10 éve
Na nem vagyunk messze a Cutler témától 😀Pablos91Meskó, Cutler, vizsga, gyerekszülés, ezek nélkül NINCS közvetítés
több mint 10 éve
Playoff formában vagyok | (egész szezonban) | .noooo iktriad scores again!!!!!!4gamerkrMilyen szöget választott a cornerJakehomerNe adj már Ik-nek magas labdákat.Sixo67
több mint 10 éve
Jól jötg volna egy draw a FG-hozgabokockauram, URAM ELNEZEST
volna egy kis ideje beszelgetni Jezusrol ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Na nem vagyunk messze a Cutler témától 😀
több mint 10 éve
Bell elalszikStezHarangozni kéne neki.