Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Ez a mai meccs a tegnapi Bma-LSU emlékeztet!
több mint 8 éve
Flacco meg közben úgy néz ki mint egy gyomorbeteg.
több mint 8 éve
pontdús Steelers - Ravens .-)
több mint 8 éve
mindkét támadósor impotens, pedig pontdús meccsre számítottam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A Ravens közvetlenül a PO előtt váltott OC-t és SB-t nyertek. Pillanatok alatt hatásos lehet egy új impulzus, ami lehet edzőváltás, lehet game and season changer play vagy meccs.Ott időben megoldották az edzőkérdést. Itt nem lehet már. Ez annál bonyolultabb szerintem. De nem értek hozzá annyiranyilván.Ez nem sb esélyes csapat. Köze nincs hozzá. Tudom, decemberre kell topon lenni. Nem leszünk.Még lehetünk. 😉 Az alapanyag megvan hozzá. A Pens sem nézett ki bajnokesélyesek tavaly decemberben, PO-helyen sem volt.
Tibi76
Classic példám: a későbbi bajnok Ravens-t dec elején a 3. QB-val (Batch) vertük el. Kell egy szezonfordító meccs/play és máris nyeregben lehetünk.
Soldados
Tibi76
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
nézhetetlen a meccs, egy nagy play döntött eddig. Mindkét csapat kutyaszar.
több mint 8 éve
Ott időben megoldották az edzőkérdést. Itt nem lehet már. Ez annál bonyolultabb szerintem. De nem értek hozzá annyiranyilván.Ez nem sb esélyes csapat. Köze nincs hozzá. Tudom, decemberre kell topon lenni. Nem leszünk.Még lehetünk. 😉 Az alapanyag megvan hozzá. A Pens sem nézett ki bajnokesélyesek tavaly decemberben, PO-helyen sem volt.
Tibi76
Classic példám: a későbbi bajnok Ravens-t dec elején a 3. QB-val (Batch) vertük el. Kell egy szezonfordító meccs/play és máris nyeregben lehetünk.
Soldados
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
a D legalább kűzd, ha nem lett volnaa hosszú TD, akkor tökéletesnek mondanám.a kerethez képest.
bcsarli
több mint 8 éve
nyugi csak altatunk... 😕Végülis nagy baj nincs, csak 1 TD hátrány van!
zzz888
több mint 8 éve
a D legalább kűzd, ha nem lett volnaa hosszú TD, akkor tökéletesnek mondanám.
több mint 8 éve
nyugi csak altatunk... 😕
több mint 8 éve
Ez nem sb esélyes csapat. Köze nincs hozzá. Tudom, decemberre kell topon lenni. Nem leszünk.Még lehetünk. 😉 Az alapanyag megvan hozzá. A Pens sem nézett ki bajnokesélyesek tavaly decemberben, PO-helyen sem volt.
Tibi76
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ma gyakorlatilag le lehetne zárni a csoportelsőség kérdését, erre ...
több mint 8 éve
Mi léesz itt jövő héten a Dallas ellen! 😕
több mint 8 éve
Ez nem sb esélyes csapat. Köze nincs hozzá. Tudom, decemberre kell topon lenni. Nem leszünk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
A ligaelit Offense.
több mint 8 éve
6 drive -> egyetlen 1st down. Haley takarodj!
több mint 8 éve
Rámegyünk a Raiders bünti rekordjára!?Ők nyertek, úgyhogy ha azon múlik .-)
steelwolf
több mint 8 éve
egy nem túl erős ellenféllel nyeretjük meg a meccset, mert sikerül alulmúlni őket.
több mint 8 éve
Rámegyünk a Raiders bünti rekordjára!?
több mint 8 éve
Hát bazdmeg, ma minden van
több mint 8 éve
bassza meg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Shazier túl izgulta
több mint 8 éve
Artie jó ma