Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
igaz.Csitt mán, nem jinxelünk, hadd tegyék csak a Pats fanok 😉dehogy. este játszik a raiders ellenMost valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatotByeweeken van😁 bocsi
bcsarli
gordon
Heisman Trophy
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Benny Hill show.
több mint 8 éve
A 10. puntból csak sikerült pontot szerezni 😀
több mint 8 éve
Csitt mán, nem jinxelünk, hadd tegyék csak a Pats fanok 😉dehogy. este játszik a raiders ellenMost valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatotByeweeken van😁 bocsi
bcsarli
gordon
Heisman Trophy
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
XD
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
rossz volt a felirat
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Három negyed után nulla pontunk van? Azért ez több mint szomorú. Köszi mindenkinek az összefoglalót, most már liveban követem az eseményeket és bízom a csodában.De játszik.Ennyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Most estem haza a családi programról. Hogy állunk? Még nem néztem rá a streamre sem, teljesen tudatlanságban vagyok.
Cypress
kittli
Cypress
És sajnos Ennyire szar.
Idén egyszer azt mondtam, hogy azért nem idegeskedek mert egy évben csak egyszer játszunk ilyen szarul.
Most alulmúljuk...
kittli
több mint 8 éve
dehogy. este játszik a raiders ellenMost valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatotByeweeken van😁 bocsi
bcsarli
gordon
több mint 8 éve
Lehet már Haley takarodjozni?
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Most valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatotByeweeken van😁 bocsi
bcsarli
több mint 8 éve
De játszik.Ennyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Most estem haza a családi programról. Hogy állunk? Még nem néztem rá a streamre sem, teljesen tudatlanságban vagyok.
Cypress
kittli
Cypress
És sajnos Ennyire szar.
Idén egyszer azt mondtam, hogy azért nem idegeskedek mert egy évben csak egyszer játszunk ilyen szarul.
Most alulmúljuk...
több mint 8 éve
Most valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatotHol van az még ....
bcsarli
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Király, máris töltöm a streamet és küldöm az energiát a momentumhoz.
több mint 8 éve
én lelépek innen, hátha az segít.
több mint 8 éve
Azért a tanítani való def olvasás megvolt 8 ember a box -ban és futás😊)))))))))))))
több mint 8 éve
Mindkettő játszik.Ennyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Cypress
kittli
Cypress
A D-vel nincs semmi gond. Az O... Ez volt a nyolcadik 3 and out, és emellett volt egy 1. playre INT, összesen kettő, azaz 2 fist downunk van a meccsen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
herewego
1 017
sajnos BB játszikEnnyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Cypress
kittli
Cypress
több mint 8 éve
astroid
570
Az a baj hogy BB játszikEnnyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Cypress
kittli
Cypress
több mint 8 éve
én nem értek hozzá, de valamit nem jól csinálunk .-)
több mint 8 éve
...és megint deep...és megint szar!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ennyire szar a helyzet? Akkor gondolom BB és Gay nem játszik.Sziasztok,Jó neked.
Cypress
kittli