Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
DHB-t se látjuk ma .-(
több mint 8 éve
Legalább most indokolt volt a deep ball...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
most jogos volt a deep ball, kár hogy belesérült Bey
több mint 8 éve
BB hozza a visszatérős formáját
több mint 8 éve
valamit mutathana az O
több mint 8 éve
Hát megköszönhetjük a D-nek, hogy meccsben vagyunk. BAL 4 drive-ból (köztük 1 short field) mindössze 7 pont. Az O talán 1 vagy 2 first downt hozott eddig... AB-nek nincs elkapása... Beszédes adatok, hogy hol a hiba.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
astroid
570
ez szép volt legalább
több mint 8 éve
Tomlin legalább olyan sáros az évek óta történő vergődésben, mint Haley.Tomlin legnagyobb hibája, hogy Haleyt-t nem küldi el. Tomlin - Colberttel egyetemben - nagyrészt a meccsek menedzseléséért és a rosterért felel, előbbi valóban vannak hibák, de nem végzetesek, a roster pedig jó, SB-contender az alapanyag. Az off és a Def. playcallingot nem ő csinálja. Az O nem felel meg a benne lévő minőségnek, a def. hozza azt, ami benne van a minőségében.
Tibi76
több mint 8 éve
Sziasztok! Most kapcsolódtam be, de úgy látom minden a szokásos módon működik. Fincsi! 😊
több mint 8 éve
Tomlin legalább olyan sáros az évek óta történő vergődésben, mint Haley.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
herewego
1 017
fogjuk ezt is a haleyreartúr elbaszta 😕Meg Mitchell is.
patriksteelers
Amúgy megérdemeltük. Ennyire gyökér O-playcallinggal ennyit érdemlünk.
Soldados
több mint 8 éve
Ez Shamarko hibája, nem kellett volna a ST munkája, nem lett volna ez!
több mint 8 éve
Tomlin-Haley húzhatna a faszba.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
artúr elbaszta 😕Meg Mitchell is.
patriksteelers
Amúgy megérdemeltük. Ennyire gyökér O-playcallinggal ennyit érdemlünk.
több mint 8 éve
Vicc. Ahogy évek óta.
több mint 8 éve
Annyira éreztem, hogy ez lesz mikor kiírják ezt a statot 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
hihetetlen Wallace
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Milyen buzi playeket hívunk harmadikra? Ezekkel az edzőkkel csak évek mennek a kukába.a címvédőtől tanultátok, legyetek rá büszke 😉
Tibi76
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Elképesztő b.szd meg. Egyáltalán nem megy a futás, erre 3. és 4-re futás középre. Rohadj meg Haley. Ilyenkor miért nem lehet egy slantet például? Fájna b.szd meg?
több mint 8 éve
Milyen buzi playeket hívunk harmadikra? Ezekkel az edzőkkel csak évek mennek a kukába.
több mint 8 éve
javulnak a puntok, jó felé haladunk .-)