Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
A futojatek elleni vedekezes azert oktatni valo mindket oldalon. Nem olyan intenziv a meccs, mint a regi slugfestek, de nyomokban azert D-t tartalmaz.A mi hivasaink is kritikan aluliakMindkét csapat szánalom. Ezzel a meccsel kellene ijesztgetni azt aki most akar ráállni az NFL-re.
no
bcsarli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
A mi hivasaink is kritikan aluliakMindkét csapat szánalom. Ezzel a meccsel kellene ijesztgetni azt aki most akar ráállni az NFL-re.
no
több mint 8 éve
Sziasztok,Jó neked.
Most estem haza a családi programról. Hogy állunk? Még nem néztem rá a streamre sem, teljesen tudatlanságban vagyok.
Cypress
több mint 8 éve
Akkor maradjon BB, hátha elkapja a fonalat.Mettenberger inaktív.LJ-t BE!!Akkr már inkább Mettenberger.
steelwolf
bcsarli
Soldados
több mint 8 éve
no
7 279
A mi hivasaink is kritikan aluliak
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Sziasztok, Most estem haza a családi programról. Hogy állunk? Még nem néztem rá a streamre sem, teljesen tudatlanságban vagyok.
több mint 8 éve
Mettenberger inaktív.LJ-t BE!!Akkr már inkább Mettenberger.
steelwolf
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
LJ-t BE!!Akkr már inkább Mettenberger.
steelwolf
több mint 8 éve
Most valahogy nem látom a 2016-os SB győztes csapatot
több mint 8 éve
LJ-t BE!!
több mint 8 éve
csak hogy pihenjen a punter
több mint 8 éve
Most már 3 and outig sem jutunk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Komolyan beszarok.....
több mint 8 éve
un-be-liev-able
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A D tök jó, mondjuk kik ellen...Csak bírják végig.
több mint 8 éve
Harrison még mindíg állat
több mint 8 éve
Rajtunk röhög mindenki.Mi is, csak kínunkban. Hogy lesz ebből W nem tudom, de lesz.
Tibi76
több mint 8 éve
Rajtunk röhög mindenki.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 8 éve
ja 7., volt egy first utáni puntunk is.
több mint 8 éve
8.
több mint 8 éve
3. és 4-re megint fontos volt a deep ball... Ja nem, megint 3 and out, asszem a hetedik.
több mint 8 éve
mindkét csapat megtesz mindent hogy ne nyerjen, mi csináljuk jobban.
több mint 8 éve
no
7 279
Eskuszom a terdet csapkodta rohoges kozben a biro
több mint 8 éve
majdnem bejött, ja nem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz