NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Detroit Lions
76
11
2:15, ARENA4
Buffalo Bills - Detroit Lions
2 órája
Azt azért nem, de nyugodtan a cerkára húzhatja az, aki 4évre 212gurigát adott neki!Nyilván Goffnak a kurva anyját hogy se tavaly, se idén nincs előtte falÉvi 53gurigát nem ér!és ki lenne helyette? Nem olyan könnyű pótolni egy qb-t. Nálam ugyan Goff csak egy system qb, viszont annak kurva jó.Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
shagi0206
Utley
MacPhisto
2 órája
Ezt már eljátszották a másik oldalról indulva
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Az a fejtartás ahogy lentmaradt nem nézett ki jólszerintem kicsit megcsavarodott a nyaka, ahogy a védő maga alá gyűrte.
Tarsi
2 órája
Az a fejtartás ahogy lentmaradt nem nézett ki jól
2 órája
Nem baj, jön vissza Gibbs, kell a fantasymbaHát az nekem most elég mozgalmas. Allen, Cook, Hutchinson, meg lett volna Oliver, akit amúgy pont átraktam IR slotba meccs előtt, de pont a deadlineba futottam vele, pedig még engedte, de mire visszamentem, már lockolva volt, és bent maradt a csapatban.
KeyG
2 órája
Nem baj, jön vissza Gibbs, kell a fantasymba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Azért várjuk ki hogy ne egy CFL csapat ellen játszanak.a Bears gyorsabban kapcsolt, és lám: működik.Ki kellett volna nevezni HC-nak nálunk, Nagydumának meg adni egy szertáros melót.Ez a Petzing is egy világtalan OC.Várható volt, hogy Johnson hiányát nem fogják tudni áthidalni.
Mint ahogy mindenki tudta is előre.
Bazzani
shagi0206
Bazzani
shagi0206
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
2 órája
Oké, Gibbs a legjobb elkaponk is ezek szerint. Kiváncsi vagyok meddig bírja ezt a terhelést.Én azért ennyire nem vagyok borulátó egyébként. Ezt a meccset sokféleképpen el lehet veszítenünk és még annyira nem is számít. A két koordinátor viszont aggaszt, mert nem látom a koncepciót, hogy mit akarunk és nyilván nem is működik...
2 órája
Ez se penalty…defenseless receiver
2 órája
Nyilván Goffnak a kurva anyját hogy se tavaly, se idén nincs előtte falÉvi 53gurigát nem ér!és ki lenne helyette? Nem olyan könnyű pótolni egy qb-t. Nálam ugyan Goff csak egy system qb, viszont annak kurva jó.Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
shagi0206
Utley
2 órája
a Bears gyorsabban kapcsolt, és lám: működik.Ki kellett volna nevezni HC-nak nálunk, Nagydumának meg adni egy szertáros melót.Ez a Petzing is egy világtalan OC.Várható volt, hogy Johnson hiányát nem fogják tudni áthidalni.
Bazzani
shagi0206
Bazzani
2 órája
Ki kellett volna nevezni HC-nak nálunk, Nagydumának meg adni egy szertáros melót.Ez a Petzing is egy világtalan OC.Várható volt, hogy Johnson hiányát nem fogják tudni áthidalni.
Bazzani
shagi0206
2 órája
Szerintem se.Szerintem ne.Holmes-é. De szerintem őt még hagyjuk dolgozni.Nagyduma utolsó éve lesz ez.Kinek a felelőssége hogy nem létezik a secondarynk?
Holmes talán kap még egy esélyt egy új HC-al.
Bazzani
MacPhisto
Bazzani
MacPhisto
2 órája
Ez a Petzing is egy világtalan OC.Várható volt, hogy Johnson hiányát nem fogják tudni áthidalni.
Bazzani
2 órája
Szerintem ne.Holmes-é. De szerintem őt még hagyjuk dolgozni.Nagyduma utolsó éve lesz ez.Kinek a felelőssége hogy nem létezik a secondarynk?
Bazzani
MacPhisto
Bazzani
2 órája
Holmes-é. De szerintem őt még hagyjuk dolgozni.Nagyduma utolsó éve lesz ez.Kinek a felelőssége hogy nem létezik a secondarynk?
Bazzani
MacPhisto
2 órája
Ez a Petzing is egy világtalan OC.Mint ahogy mindenki tudta is előre.
2 órája
Ez nevetséges….
2 órája
Nagyduma utolsó éve lesz ez.Kinek a felelőssége hogy nem létezik a secondarynk?
Bazzani
2 órája
A Billsnek 6 first downnal többje van mint ahány yardunk.
2 órája
Nagyduma utolsó éve lesz ez.Holmes talán kap még egy esélyt egy új HC-al.
2 órája
Az a baj az NFL-el hogy csak a védőoldali holdingokat veszi számításbatisztán látszott most a 79es olineman holdingja is pedig. Csak hát az meccsenként 1x van bedobva, miközben van 1-1 meccsen kb minden driveban 2
KeyG
2 órája
Azért a másik oldalon is volt egy holding…