NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Buffalo Bills - Detroit Lions
76
11
2:15, ARENA4
Buffalo Bills - Detroit Lions
2 órája
Az a baj az NFL-el hogy csak a védőoldali holdingokat veszi számításba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
mégsem
2 órája
na, apró reménysugár
3 órája
“Your opponent has conceded the game”
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 órája
mondjuk ezzel nem szállok vitábaÉvi 53gurigát nem ér!és ki lenne helyette? Nem olyan könnyű pótolni egy qb-t. Nálam ugyan Goff csak egy system qb, viszont annak kurva jó.Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
shagi0206
Utley
3 órája
Évi 53gurigát nem ér!és ki lenne helyette? Nem olyan könnyű pótolni egy qb-t. Nálam ugyan Goff csak egy system qb, viszont annak kurva jó.Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
shagi0206
3 órája
Erre szokták mondani, hogy "mindenki a maga szintjén nyomorog". A liga háromnegyede örömmel fogadná GoffotNekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
3 órája
Mindenkit át akarnak verni, hogy a szünetben elmenjünk aludni, hogy aztán meccset csináljanak a végéreSzerintem mi vagyunk az a csapat, aki a szünet után a legnagyobb leolvadásokat szokta csinálni. Mondjuk ennél nehéz rosszabbul játszani valóban.
Tarsi
3 órája
és ki lenne helyette? Nem olyan könnyű pótolni egy qb-t. Nálam ugyan Goff csak egy system qb, viszont annak kurva jó.Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
Utley
3 órája
Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.Masnival átkötve postáznám bárhová!
nagylaza, főpohárnok
3 órája
Édes Istenem, szánalom amit művelünk.Messze még a vége. Tudnék mesélni...
Akkoss
3 órája
Nekem Goffról alapvetően jó véleményem van. Azon viszont csodálkoznék, ha valaha is SB-t nyerne.
3 órája
Mindenkit át akarnak verni, hogy a szünetben elmenjünk aludni, hogy aztán meccset csináljanak a végére
3 órája
A Lions akár fel is adhatja
3 órája
Édes Istenem, szánalom amit művelünk.
3 órája
Most kell a hosszú drive a lionstól, hogy a védelem kicsit rendezni tudja a sorokat, mert eddig nagyon rossz oldalán vannak annak a bizonyosnakMondanám, hogy az előző drivenál csak jobb lehet, de még ez sem igaz 😊
Tarsi
3 órája
Most kell a hosszú drive a lionstól, hogy a védelem kicsit rendezni tudja a sorokat, mert eddig nagyon rossz oldalán vannak annak a bizonyosnak
3 órája
Na elmentek a … komolytalan!
3 órája
Jeeeeeezus...
3 órája
Ez így problémás lesz Lions szempontból
3 órája
Évek óta látjuk Allent játszani, de még mindig olyan mintha valaki a maddent nyomná mikor nála a labda. Egészen elképesztő
3 órája
Hajrá nem Detroit!🙂
3 órája
Halihóóóóóóó