NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
pedig fostam a dolphins D-től...Én a karácsonyi vacsorától.
Bazsinho
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 3 éve
most komolyan ki megy a PO-ért????McKenzie.
Bazsinho
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Azzal, hogy a Browns is be fog jutni a playoffba, a Jetsé lesz a leghosszabb PO-nélküli streak, 10 évvel. Csak hogy valami jó hírt mondjak a Dolphins drukkereknek.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
a Browns csak 4 ponttal vezet félidőben a Steelers ellen. Ott azért még lehet esély.
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
pedig fostam a dolphins D-től...
több mint 3 éve
nézzük a jó oldalát. van még 1 percünk, hogy az első félidőben pontokat szerezzünk!
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Amúgy jó fejek ezek a Dolphins fanok, utoljára a Browns fanokkal sírtam ilyen jót.
több mint 3 éve
KIMONTÁ HOGY NEM MVP???? KIMONTÁ???bézbózütőű
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
most komolyan ki megy a PO-ért????A pánter.
Bazsinho
több mint 3 éve
Édes istenem.20 éve phins betegség
Amikor a legjobban kéne nyomni akkor vagyunk a legrosszabbak a szezonba, nem rossz.
adamfaragoo
több mint 3 éve
Bazsinho
1 003
most komolyan ki megy a PO-ért????
több mint 3 éve
azért a támadósunk is villanhatna, nem csak mindig a védelemre kell támaszkodni.azok most sincsenek fent nálatok 😛2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
Ventura
Löfli
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Édes istenem.Amikor a legjobban kéne nyomni akkor vagyunk a legrosszabbak a szezonba, nem rossz.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
azok most sincsenek fent nálatok 😛2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
Ventura
több mint 3 éve
Man DarinoAmúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.Bom Trady.
adamfaragoo
Muffalo_Bafia
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
KIMONTÁ HOGY NEM MVP???? KIMONTÁ???
több mint 3 éve
atyaég mekkora bomba
több mint 3 éve
2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a kezdőkhirtelen azt olvastam: 2. félidőben szerintem már nem fognak játszani a védők 😀
Löfli
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Azt én is tudom, csak én nem kapok érte pénzt 😕Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.semmit
adamfaragoo
briareos
több mint 3 éve
adamfaragoo
1 420
Ha nem tudnám mi a helyzet ,azt gondolnám, hogy a Bills hajt a playoffra nekünk meg tétnélküli a meccs.
több mint 3 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.engedd ki a dühöt! már igy is eljutottunk az end zone-ba!
adamfaragoo
több mint 3 éve
Muffalo_Bafia
920
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.Bom Trady.
adamfaragoo
több mint 3 éve
Amúgy viccen kivül, a csere QB mit tud nálunk? Azon kivül, hogy halvány lila fingom nincs róla ki az.semmit
adamfaragoo