NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Buffalo Bills - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Atyaég, mit kap a Steelers is @)
több mint 10 éve
triangle
1 283
egy emberes ez a buffalo O ma, őtet kéne fogni...
több mint 10 éve
Skinner?😊 van ilyen emberünk?😊
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Orton TO rendel
több mint 10 éve
Annyira örülnék neki, ha TD-t szereznénk inkább nem FG-t rúgnánk.. Gostkowski ellen játszik.. 😀
több mint 10 éve
Jézusom ember. Te még soha nem haragudtál a világra? Nem akart megbántani senkit...Tehát menjenek a Bills játékosai a picsába amiért ütközni mernek? Nem is tudom.Sebiiezen mi volt nagyon durva?ghstzRIgazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.SebiiMert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
Do your job
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
indulat, esetleg irónia?Tehát menjenek a Bills játékosai a picsába amiért ütközni mernek? Nem is tudom.Sebiiezen mi volt nagyon durva?ghstzRIgazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.SebiiMert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Tehát menjenek a Bills játékosai a picsába amiért ütközni mernek? Nem is tudom.ezen mi volt nagyon durva?ghstzRIgazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.SebiiMert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
Bazz az ember nem lehet ironizálni...Igazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.SebiiMert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
ezen mi volt nagyon durva?Igazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.SebiiMert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
triangle
1 283
Gronk újra a pályán
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Igazán kulturált szurkoló vagy, gratulálok.Mert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaThundersNFLMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
A rövid hét jót fog tenni a sérültjeinknek.
több mint 10 éve
Köszi, igyekszem 😊Meglátásaim az első félidőről: insidehandoff.com/2014/10/12/new-england-patriots-buffalo-bills-first-half-notes/zolika26Gratulálok a gyorsasághoz! Ezeket menet közben írod, ahogy történnek?peterk2005
A szezon eleje óta csinálom és mostanra már sikerült kikísérletezni, hogy lesz 3 cikk egy meccsből (első félidő, második félidő, ups&downs). Általában lejegyzem ha van valami trend/érdekesség és van elég reklámszünet ahhoz, hogy abban az időben kifejtsem ezeket 3-4 mondatban.
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Mert a Bills ellen játszunk ha más ellen akkor azt írtam volnaMiért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Na lassan lezárjuk a szezont... 😕
több mint 10 éve
triangle
1 283
Gronknak úgy néz ki, hogy a robotkeze sérült meg
több mint 10 éve
benne van a játékban, nem szándékos voltmég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
Ilyen a földön nincs, bassza meg
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
mert csoportellenfelek 😀Miért is?Sebiimég ridley is...elmegy mindenki a picsábaghstzRFőleg a BillsThundersNFL
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Hogy örült a fasz a nem TD-nek.
több mint 10 éve
ilyen a mesében nincs...