Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Akkor már inkább tényleg a nagy Teebow...Nyilván, ő is tudja, hogy Favre unretire lesz itt a megoldás.toamUgye most vicceltél? 😀RutinNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 10 éve
obraz
170
Detényleg.😀😀😀késő! ^_^HöriHiába na, a színvonal az megvan.Mondjuk Sanyit bírom.
obraz
Najó, Hörit is.obraz
több mint 10 éve
itt már csak egy ember segíthet, Brett Favrejogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezWestermondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Nyilván, ő is tudja, hogy Favre unretire lesz itt a megoldás.Ugye most vicceltél? 😀RutinNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
jogos, mondjuk simmset sem értem miért jegeljük, sőt még tebow is elérhető, nem értenek nálunk ehhezmondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaStezNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
nem akart alázniMúlt héten már igen, de az a köcsög A Brown megváltoztatta a dolgokat.Sixo67Ás Woods-ot tettem be helyette xDSixo67ja hogy neked hétfő este még nem dőlt el a meccsed?
child pleaseStez
JA DE! 😀
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
Stafford old school...Nincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀RutinStafford old school...
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Ugye most vicceltél? 😀Nincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
mondjuk nem kéne olyan sztárokat kivágni, mint Boyd, és nem lenne témaNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
kár volt elküldeni Tajh BoydotNincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön genoWester
több mint 10 éve
Múlt héten már igen, de az a köcsög A Brown megváltoztatta a dolgokat.Ás Woods-ot tettem be helyette xDSixo67ja hogy neked hétfő este még nem dőlt el a meccsed?
child pleaseStez
több mint 10 éve
Nincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀Rutinigazad van, sztem most azonnal jöjjön geno
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Rutin
2 021
Nincs mégegy ember az NFL-ben, aki olyan bénán dobná el a labdát, mint Wick. Még Rivers sem. 😀
több mint 10 éve
és én még aggódtam hogy nyerni fogunk 😀WesterXD
több mint 10 éve
és én még aggódtam hogy nyerni fogunk 😀
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
késő! ^_^Hiába na, a színvonal az megvan.Mondjuk Sanyit bírom.
obraz
Najó, Hörit is.obraz
több mint 10 éve
obraz
170
Hiába na, a színvonal az megvan.Mondjuk Sanyit bírom.
obraz
Najó, Hörit is.
Hasít a Jets. Aztán maradjon is így.
több mint 10 éve
Ás Woods-ot tettem be helyette xDSixo67ja hogy neked hétfő este még nem dőlt el a meccsed?
child please
több mint 10 éve
Ez gyors volt 😀
több mint 10 éve
obraz
170
Hiába na, a színvonal az megvan.A 24/7ben vizsgázók, a másikcsapatnakszurkolóésemiattédesenévődőbarátnő és a 49ersdrukkerterheskismamák miatt?Várd ki a rájátszást, akkor majd jönnek az emailek arról, ahogy a tehénlepényesi mgtszben együtt nézik a meccset.
Ők a közvetítés derékhada.obraz
Gyönyörű opening drive, gyönyörű punt, most már csak ki kell bekkelni a tizenegyesekig 😀toam
Az mielkapás volt.