NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Buffalo Bills - Philadelphia Eagles

3 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 356 — The Mathematician
nem durant cipőjében kéne játszani

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 276 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jugens helyett kell egy másik center...ha nem javul
3 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 276 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszi, mázli
3 órája
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 162
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben.
Blevi
Bárki, aki bekerült a PO-ba. | Leginkább a Packers.🙂 |
nagylaza, főpohárnok
mondjuk legutóbb, mikor az utolsó helyen csúsztak be...az már történelem 😀
3 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 815 — beers & Packers
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben.
Blevi
Bárki, aki bekerült a PO-ba. | Leginkább a Packers.🙂 |
4 órája
Eddig jó. Mondjuk Barkleyt nem erőltetnèm a 2. fèlidőben. Ahogy kb az egèsz kezdőt sem...
4 órája
Blevi 8 905 — Lions & Cowboys fan
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necc
Blevi
A 49-rs is szerintem jó lehet illetve Bearsnèl ha működik a futás. A Hawksnál valóban ott a Darnold faktor. De meglátjuk 🙂
dande2
49ers fel vedelme IR-en van. Bearnel sok a ha Caleb ha a futas ha ha ha.
4 órája
Amugy nem latom hogy a Rams Eagles paroson kivul ki erhetne oda az NFC-ben. Minden mas nagyon necc
Blevi
hát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
shagi0206
Én NFC West házi döntőt tippelek és a 49ers a tippem
KeyG
Én azért nem számolnék a 9ers-szel, mert a PO-ban ennyi kulcssérülés már nem fog elférni. Itt az alapszakaszban áthidalták, de ott már vannak kétségeim, hogy nyernek-e egyáltalán meccset. Főleg ha 6. kiemeltek lesznek, és utaznak Philadelphiaba.
4 órája
Blevi
hát ha Darnold levetkőzi a fosos gatyát magáról, akkor a Seahawksszal is komolyan számolni kell. Kérdés, hogy ez megtörténik-e.
shagi0206
Ugyan mitol tortenne meg?
Blevi
jó coaching? 😊
shagi0206
Ma pld a Carolina ellen segitett volna 😀
4 órája
Blevi
A 49-rs is szerintem jó lehet illetve Bearsnèl ha működik a futás. A Hawksnál valóban ott a Darnold faktor. De meglátjuk 🙂
4 órája
Blevi
shagi0206
Blevi
jó coaching? 😊
4 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 224
Blevi
shagi0206
Én NFC West házi döntőt tippelek és a 49ers a tippem

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 órája
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 299 — Eagles fan
Carter is back!

E-A-G-L-E-S EAGLES !
4 órája
Blevi
shagi0206
4 órája
Blevi
4 órája
Bang bang
4 órája
4 órája
Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPI
KeyG
Arra se ha őt lökikbDPI...de nkünk is úgyis mindig csalnak tudjuk....
dande2
Dehogy. Csak ellenetek nem dobjak a holdingot es csakis ellenetek tevedhetnek a birok a javatokra soha es ha megis akkor csak a sok be nem dobott zaszlot kompenzalja az elet.
Blevi
Én a saját csapatomra is leírom a tévedéseket illetve az Eagles ellenieket is. Nekem ne mondja senki hogy a replayes csávó ezt 1 visszanézésből nem dönti el, hogy jó vagy rossz döntés született és akkor miért nem alkalmazzák erre is, mikor 30 seceket állnak a huddleban.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
4 órája
Legalább FG
4 órája
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Maradjunk abban hogy gyenge a biraskodás

4 órája
Na most ez mi???
4 órája
Ez DPI

We are just the Ravens!
4 órája
Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPI
KeyG
Arra se ha őt lökikbDPI...de nkünk is úgyis mindig csalnak tudjuk....
dande2
Dehogy. Csak ellenetek nem dobjak a holdingot es csakis ellenetek tevedhetnek a birok a javatokra soha es ha megis akkor csak a sok be nem dobott zaszlot kompenzalja az elet.
4 órája
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 190 — Bears & Illinois fan
akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVP
Toto21
Stafford szerintem.
Maye még nem eléggé nagy név, plusz a Pats imidzs sem segíti az ügyét annyira, mint Bradyét az utóbbi évtizedekben.
Kampman
Hogy mi alapján dől el, hogy ki kapja, azt nem tudom, feltehetően szubjektív szempontok alapján, különben nem lett volna Peyton Manning állandóan MVP.

Maye jóval szerényebb feltételek, adottságok - gyengébb O-fal, rosszabb skill playerek - között érte el a teljesítményét mint Stafford. Ha nem Pats-fan lennék, akkor is neki adnám a címet emiatt.
Burkus
Ne idétlenkedjünk már.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 órája
Köszi, nem kellett volna Brownt fellökni ès akkor nem esik el benne