NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
4 órája
a bills eddig mindent megtesz a vereségért
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 órája
Csoda bedobták
4 órája
ezeket az offensive holdingokat nem szokták bedobni
4 órája
nem bánom hogy jövő héten még nem dolgozok
4 órája
Észérvek szólnak mellette, de még nem egy "household name" egy évek óta sztárcsapatban, hanem egy az átlagnéző által kevéssé ismert név egy meglepetésre felülteljesítő, újraépülő csapatban.Hogy mi alapján dől el, hogy ki kapja, azt nem tudom, feltehetően szubjektív szempontok alapján, különben nem lett volna Peyton Manning állandóan MVP.akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPStafford szerintem.
Toto21
Maye még nem eléggé nagy név, plusz a Pats imidzs sem segíti az ügyét annyira, mint Bradyét az utóbbi évtizedekben.
Kampman
Maye jóval szerényebb feltételek, adottságok - gyengébb O-fal, rosszabb skill playerek - között érte el a teljesítményét mint Stafford. Ha nem Pats-fan lennék, akkor is neki adnám a címet emiatt.
Burkus
Az ilyenek szerintem többet fognak nyomni a latban.
4 órája
Na ez szép drive volt. Sok ilyet még. 😊mondjuk 45 yardos haladások nem biztos hogy elegek lesznek
Greengo
4 órája
Hogy mi alapján dől el, hogy ki kapja, azt nem tudom, feltehetően szubjektív szempontok alapján, különben nem lett volna Peyton Manning állandóan MVP.akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPStafford szerintem.
Toto21
Maye még nem eléggé nagy név, plusz a Pats imidzs sem segíti az ügyét annyira, mint Bradyét az utóbbi évtizedekben.
Kampman
Maye jóval szerényebb feltételek, adottságok - gyengébb O-fal, rosszabb skill playerek - között érte el a teljesítményét mint Stafford. Ha nem Pats-fan lennék, akkor is neki adnám a címet emiatt.
4 órája
Megvan Goedert TE elkapas TD fr rekordja
4 órája
Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPISoha
KeyG
4 órája
Geno Atkins elég jó volt, de szerintem már nem adnák neki az MVP címet 😕akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPVagy Geno
Toto21
Janek
4 órája
Érdekes hogy AJ Brown lökéseire sosem érkezik OPI
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 órája
akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPStafford szerintem.
Toto21
5 órája
akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVPVagy Geno
Toto21
5 órája
🤩
5 órája
akkor idén Maye vagy Stafford lesz az MVP
5 órája
Allen túlgondolja 😕
5 órája
Allen b+
5 órája
Nem lehetetf látni előre hogy mára meglesz a csoportcímvèdès, közben benèztük 😀😀😀Hát igen.Tbh én a redzone-t nézem kell az izgalomérdekesen kevergették a lapokat az nfl-nél hogy a második idősávra konkrétan kettő meccset tettek.
Janek
gamerkr
De ma nehéz volt jót találni
Janek