Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Seamus?A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Jakehomer
több mint 8 éve
Amúgy ezzel én is, de ez azért lehet, hogy kicsit minket minősít 😀Ricsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
több mint 8 éve
3&24= sima first down hoxDe előtte lesz egy szar snap és Wilson elcsúszik és TD passzt ad Lockett-nak
Janek
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.
több mint 8 éve
red5
521
jautalom az ilyen meccseketEzek a legszarabb meccsek, amikor első félidőben legyalázza az egyik a másikat utána kijön a másik és meggyalázza egyiket...
red5
Minitron
őlég vót
több mint 8 éve
Mintha oáran mondták volna, hogy McDermott hülye...minek küldi Normant bliztre : )
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
lol Wilzon, hogy elkezdett sprintelni mert hogy nem volt sack. egyszer bejött fiú, de itt nem
több mint 8 éve
Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
utalom az ilyen meccseketEzek a legszarabb meccsek, amikor első félidőben legyalázza az egyik a másikat utána kijön a másik és meggyalázza egyiket...
red5
több mint 8 éve
azztakurva..Norman ezt szépen olvasta.
több mint 8 éve
Ricsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
egyesek egy malacot láttak minden alkalommal elillanniEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
SMS: De miért fék ha előre mennek vele, akkor nem gáz?nem mert nyomták a drájvot
bobi0092
több mint 8 éve
Hova tűnt Damon Hill a Kerolájnából? Nem hiszem el, sós vízben?! Nem süllyedhet el!
több mint 8 éve
Ez a meccs egyre jobb es mulatsagosabbaz örökérvényű: milyen meccs?
ulpianus
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Lejárt a támadóidő bazdmeg.
több mint 8 éve
hopp, történt valami a meccsen
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀