Carolina Panthers - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Focijani a legjobb futó
több mint 8 éve
Azt miért nem kérdezi meg valaki, hogy melyik player asszonyának a legjobb a csöcse?
több mint 8 éve
Bennek addigra nem lesz mozdítható keze, bakker.nem fogja belicsek átvenniYou mean Big Ben
Janek
Cypress
több mint 8 éve
Nem bírja el mert fáj a vállanem fogja belicsek átvenniYou mean Big Ben
Janek
Cypress
több mint 8 éve
Elfelejtve.😉Sorry.Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
nexion218
Csak hidd, hogy nekünk ez már baromi unalmas kérdés...
Jakehomer
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
"QB"-t CB-vel összehasonlítani nem fair.A képlet egyszerű.... Tebow jobb mint az AppleVan ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
azért jobb az NFL-es OT szabály, MERT EZEK PROFIK
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
Most esett le sajnos végleg, hogy ennek az embernek az ncaa-ről beszélni olyan lehet, mintha Sobrit próbálná valaki meggyőzni egy jó nem Apple készülékről...
baggio
silent7939
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
aucsbazki megint a pats nyer?Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
Cypress
Wester
több mint 8 éve
bazki megint a pats nyer?Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
Cypress
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ezt elmentem arra az időre, amikor BB diadalmasan veszi át februárban az SB-t.Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
silent7939
több mint 8 éve
A képlet egyszerű.... Tebow jobb mint az AppleVan ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
De amúgy én szeretem ezt az OT-szabályt. Ha TD-t kapsz, baszódj meg. Én ezzel maximálisan tudok azonosulni.
Soldados
Most esett le sajnos végleg, hogy ennek az embernek az ncaa-ről beszélni olyan lehet, mintha Sobrit próbálná valaki meggyőzni egy jó nem Apple készülékről...
baggio
több mint 8 éve
csikágó pipasport tv bingo?
Janek
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Valahol erről szól a blitz, érj oda előbb, mint hogy a QB rájöjjön, hogy honnan "hiányzol".A CB blitz most ült, de összességében többször hülyeség, mint nem.Coleman most is verve volt...
empty taxi
Jakehomer
Persze ettől még nem ártana egy nagy range-ű FS, ha CB küldesz blitzelni. 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sorry.Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
nexion218
Csak hidd, hogy nekünk ez már baromi unalmas kérdés...
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Jól néz ki Olsen nője.
több mint 8 éve
Cypress
3 228
RÖFFFFF
több mint 8 éve
Van ebben is ráció, de ezért volt tegnap borzalmas döntés a GB-től nem nekimenni a kétpontosnakRicsi magyarázatát természetesen hagyjuk...bárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
Soldados
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
bobi0092
4 353
4th és 13 Fake PUUUUUUUNTot!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 8 éve
MrMiksa
3 787
3. &24 nél ez mi?
több mint 8 éve
Wilson zihált mint egy igás ló....kikaptunk.Majd csak fogtok...de nagyon
Cypress
több mint 8 éve
inkább teha nem érted, vegyél egy iróniamétert...de hisz tudjuk,hogy ez más kávéházbárcsak...neeeeeeeeeeeeeeeeeeeelment a kép?
baggio
Höri
édes istenem
baggio
Drip
batyu
több mint 8 éve
Csezdmeg... Egy meccseteket láttam idén, direkt eléírtam, hogy komoly kérdés nem köcsögösködés...Nem mind, és azok nem is számítanak 😊hát pedig a levegőben szálltakEz most nem trollkodás... Cam tuti MVP színvonal???Nem, a szél hordta össze a 45 TD-jét
nexion218
Jakehomer
Kampman
Jakehomer
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson