Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 8 éve
pahynor21
197
Jó meccs volt meg van a WIN (na ez most amúgy jó v rossz?) 😀😀Jó kérdés.. 😊 Fox fire!
szevasztok jójéjt
ricsiii83
több mint 8 éve
ricsiii83
1 339
Jó meccs volt meg van a WIN (na ez most amúgy jó v rossz?) 😀😀szevasztok jójéjt
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Az a dúrva hogy a liga top D-t szedjük ízekre. A D ettől az utolsó TD-től eltekintve szinte tökéletes volt. Jó hívások szép kivitelezéssel. A szezonban az első meccsünk ami NFL színvonalú volt. Kush és Larsen megoldották pedig fostam hogy megeszi őket a Vikes D. Szép játék volt na, mostanság meg kell becsülni az ilyet mifelénk
több mint 8 éve
Ez még nekem is túl nagy falat lenne.Nem akarom eljinxelni, de nyerni fog a Bears.Ezt már láttam ellenetek is😀
iktriad
hpeter93
több mint 8 éve
Nem akarom eljinxelni, de nyerni fog a Bears.Ezt már láttam ellenetek is😀
iktriad
több mint 8 éve
Nem akarom eljinxelni, de nyerni fog a Bears.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Nem gondoltam volna hogy Loggains képes szinte tökéletes játékokat hívni egy teljes meccsen keresztül...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Gratulálok mindenkinek, akinek köze volt ehhez a több mint 8 éve
Ha eljutsz fg-ig és tekered az órát, win
több mint 8 éve
pahynor21
197
Hosszú labdabirtoklás kell, és akkor megvan.
több mint 8 éve
FANGIO FOR PRESIDENTJókor írtad. Jött is a jinx TD.
ricsiii83
több mint 8 éve
Bradford, ez a body language? Hát mi ez?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Ha ott akarsz lenni , akkor ezeket minden szituban megoldod. Mindegy.Thompson töküresen TD-ért. 7 yardos Millernek. Nyilván más a szitu, mint Hoyer szarakodásai, de akkor is.+17-nél belefér. Hoyer -3-nál dobálta ezeket.
füligjimmy
tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
A Vikings prevent offense-t játszik, nem semmiPreventing them from winning.
Kampman
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Thompson töküresen TD-ért. 7 yardos Millernek. Nyilván más a szitu, mint Hoyer szarakodásai, de akkor is.+17-nél belefér. Hoyer -3-nál dobálta ezeket.
füligjimmy
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A Vikings prevent offense-t játszik, nem semmi
több mint 8 éve
Nem vontam ezt kétségbeKis mákkal lehetne már 4 szerzett intünkkis mákkal nekik is kettő
hpeter93
ricsiii83