Chicago Bears - Minnesota Vikings
2 hónapja
ahogy mondják is, az a durva hogy ez 4 pontos meccspedig a vikings O# cefetszar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
McCarthyt sosem mondták egyből kezdőnek, de neki sok ez még ki tudja meddigÚgy gondolom a Vikings lesz az aki cserélni fog CousinsértAzzal beismerik, hogy elkúrták a QB picket.
KeyG
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Úgy gondolom a Vikings lesz az aki cserélni fog CousinsértAzzal beismerik, hogy elkúrták a QB picket.
KeyG
2 hónapja
Úgy gondolom a Vikings lesz az aki cserélni fog Cousinsért
We are just the Ravens!
2 hónapja
Flores azért most lehet talált valamitde nem állhat be megcsinálni a szerelést...
Negritis, a vajda
2 hónapja
Nekem Strachan, Tiki Barber, Shaun Alexander, Lofa Tatupu és Brian Urlacher voltak a kedvenceim ameddig először nem láttam a liláim.én sem az O miatt szerettem bele az nfl-be.Én imádtam azt a korszakot amikor még a védelemnek komoly hozzászólása volt a meccsekhez.ő a QB az ő érdeme 😊csak azokat az eredményeket nem ő hozta 😀eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Ma már szar O és top 15-20 nem lehetsz.
KeyG
shagi0206
Ma már az LB egy töltelék poszt és ez szerintem ártalmas.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
2 hónapja
Flores azért most lehet talált valamit
2 hónapja
én sem az O miatt szerettem bele az nfl-be.Én imádtam azt a korszakot amikor még a védelemnek komoly hozzászólása volt a meccsekhez.ő a QB az ő érdeme 😊csak azokat az eredményeket nem ő hozta 😀eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
Én imádtam azt a korszakot amikor még a védelemnek komoly hozzászólása volt a meccsekhez.ő a QB az ő érdeme 😊csak azokat az eredményeket nem ő hozta 😀eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
2 hónapja
sztem Cutlernek volt 2 jobb szezonja2018-as Trubi!Cutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
shawnka
2 hónapja
ő a QB az ő érdeme 😊csak azokat az eredményeket nem ő hozta 😀eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
shagi0206
2 hónapja
csak azokat az eredményeket nem ő hozta 😀eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
2 hónapja
eredmények alapján megkérdőjelezhetetlenSexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
KeyG
2 hónapja
2018-as Trubi!Cutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
2 hónapja
Sexy RexyCutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nem tudom ki a Bears 52-es, de passz ellen olyan mintha ott se lenneA Vikings beépített teglája. A.k.a. Khalil Mack(ó).
KeyG
2 hónapja
Cutler vagy OrtonBears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
iktriad
2 hónapja
Bears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Szerintem nem is tudják értelmezni, amit látnak. Ki volt a legjobb QB Bears mezben az elmúlt 30 évben? Cutler?
KeyG
2 hónapja
Szerintem igen, eddig szépen mutat a Ben Johnson év edzői fogadásom 😅Bears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Idén talán eljön az ideje az első 4000 yardos Bears qbnak?
KeyG
shagi0206
We are just the Ravens!
2 hónapja
Nem tudom ki a Bears 52-es, de passz ellen olyan mintha ott se lenne
We are just the Ravens!
2 hónapja
Bears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.Idén talán eljön az ideje az első 4000 yardos Bears qbnak?
KeyG
2 hónapja
Bears fanok olyat látnak amit eddig csak Green Bayben láttak sokat, jó QB teljesítményt.
We are just the Ravens!
2 hónapja
Caleb flowba
2 hónapja
Másik, híresebb JJ?JJ nem fest jól, inkább már csak futnaknincs elkapója 😀
KeyG
shagi0206