Chicago Bears - Minnesota Vikings
2 hónapja
Ez szép volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Nocsak, nocsak. A remény feléledt?
2 hónapja
McCarthy maradhatott volna a zenenel
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Eldőlt 😀
2 hónapja
Pont írni akartam hogy ennél szarabb kezdést a 2. félidőben nehéz volt elképzelni …
2 hónapja
Köszi, már kezdtem aggódni.O pihenhet, remélem felébrednek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Az komoly
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Akkor nem fumble, hanem pick6 😀
2 hónapja
Érik az a JJ fumble, ez már nem az első ilyen eset volt.
2 hónapja
Eros kezdes
2 hónapja
Majd a Cardinals-Bengals SB 😀jah, de milyen kurvajó lenne ha mégis sikerülne? 😊Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
Negritis, a vajda
2 hónapja
jah, de milyen kurvajó lenne ha mégis sikerülne? 😊Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
iktriad
2 hónapja
Ezek a reklamok hatalmasak az ESPN-en
2 hónapja
Nehéz lesz felülmúlni, az tuti. Vagy nem.Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
Negritis, a vajda
2 hónapja
Csak az év meccse volt. 😀reméljük nem
iktriad
2 hónapja
én csak az első félidőt láttam még, de én a reklám mentes verziót nézem ami bő kicsit több mint 2 óraAzt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
2 hónapja
Csak az év meccse volt. 😀Azt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
shagi0206
2 hónapja
Azt sajnos kihagytam, meló után néztem meg a 40 perces (ami 50 volt) verziótA meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
iktriad
2 hónapja
Nem mondtam h nem. Csak hogy lehetne ez akár nagyobb különbség is.A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorossztem Caleb játéka is az volt az első negyedben
shagi0206
Negritis, a vajda
2 hónapja
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorossztem Caleb játéka is az volt az első negyedben
shagi0206
2 hónapja
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szorosSankó tuti imádja, amit lát. Szegény hogy érezhette magát a tegnapi 41-40-en. 😀
shagi0206
2 hónapja
A meccs legnagyobb pozitívuma, hogy szoros
2 hónapja
nice
2 hónapja
Santos nézte a Pool-Arsenal meccset, és megtetszett neki Domi lövése, ezért lőtte ennyire szélre.