NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Draft 2025
1 540
48
01:00-től
Chicago Bears - Seattle Seahawks
4 hónapja
Caleb Williams retardált? Erre az utolsó drivera más ok nem lehet
4 hónapja
Hála az égnek vége
4 hónapja
De jó hogy csak most keltem. Elég nyogve nyelos a meccs. Ezzel a játékkal inkább ne eroltessuk azt a POt
4 hónapja
Ha nyernénk két meccset, az sem rontana a draft pozíción, szóval arra nem lehet fogni.
4 hónapja
De ezt a faszért nem dobos el? Vagy akkor menj le egyből és ne csinálj belőle egy -17 yardos sacket…Rodgers-t kellene vele nézetni.
Tomcsik
4 hónapja
De ezt a faszért nem dobos el? Vagy akkor menj le egyből és ne csinálj belőle egy -17 yardos sacket…

4 hónapja
3&2-re egy középső futás. Mi baj lehet belőle? 😕
4 hónapja
Nézd meg hány pontot szereztünk az első félidőben az utolsó 4-6-... meccsen. Kb. 100 vs.9 oda.Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.Miért?
mortirolo
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.Miért?
mortirolo
4 hónapja
Metcalfet kb 20 sec alatt le lehetett volna küldeni, 4-5 sárga mehetett volna rá
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.
4 hónapja
Masodik amit nem futott meg es meglett volna
4 hónapja
Megfigyelői státuszban
4 hónapja
Mi van? Senki nem nézi?🙂
4 hónapja
Az érdeklődés nem nagy.
We are just the Ravens!
4 hónapja
Maurice Jones-Drew rendesen ki van fakadva hogy nincs hideg Chicagóban., bezzeg neki 2008 novemberében. 😅Nézzél bowl meccseket, most is megy kettő és a következő napokban lesz belőlük még rengeteg további (közte a négy playoff elődöntővel)
Elkezdtem a Joker 2 öt, de 32 percig bírtam, nekem az első se tetszett de a második egy hülyeség szóval benyomtam a DAZN-t inkább.
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Maurice Jones-Drew rendesen ki van fakadva hogy nincs hideg Chicagóban., bezzeg neki 2008 novemberében. 😅Elkezdtem a Joker 2 öt, de 32 percig bírtam, nekem az első se tetszett de a második egy hülyeség szóval benyomtam a DAZN-t inkább.
We are just the Ravens!