NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati tripla
537
36
19:00, Arena4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 518
55
18:00 PINSTRIPE BOWL, Boston College vs Nebraska - NET4+
Chicago Bears - Seattle Seahawks
1 napja
Cruyffista
3 424
Caleb Williams retardált? Erre az utolsó drivera más ok nem lehet
1 napja
KB23
981
Hála az égnek vége
1 napja
KB23
981
De jó hogy csak most keltem. Elég nyogve nyelos a meccs. Ezzel a játékkal inkább ne eroltessuk azt a POt
1 napja
mortirolo
1 087
Ha nyernénk két meccset, az sem rontana a draft pozíción, szóval arra nem lehet fogni.
1 napja
mortirolo
1 087
De ezt a faszért nem dobos el? Vagy akkor menj le egyből és ne csinálj belőle egy -17 yardos sacket…Rodgers-t kellene vele nézetni.
Tomcsik
1 napja
Tomcsik
8 034
De ezt a faszért nem dobos el? Vagy akkor menj le egyből és ne csinálj belőle egy -17 yardos sacket…
1 napja
mortirolo
1 087
3&2-re egy középső futás. Mi baj lehet belőle? 😕
1 napja
mortirolo
1 087
Nézd meg hány pontot szereztünk az első félidőben az utolsó 4-6-... meccsen. Kb. 100 vs.9 oda.Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.Miért?
mortirolo
nagylaza, főpohárnok
1 napja
Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.Miért?
mortirolo
1 napja
KeyG
9 767
Metcalfet kb 20 sec alatt le lehetett volna küldeni, 4-5 sárga mehetett volna rá
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
mortirolo
1 087
Rászoktam, hogy csak az első negyed után kezdem el nézni. Most is bejött.
1 napja
Masodik amit nem futott meg es meglett volna
1 napja
ozibozi
17 527
Megfigyelői státuszban
1 napja
Mi van? Senki nem nézi?🙂
1 napja
Maurice Jones-Drew rendesen ki van fakadva hogy nincs hideg Chicagóban., bezzeg neki 2008 novemberében. 😅Nézzél bowl meccseket, most is megy kettő és a következő napokban lesz belőlük még rengeteg további (közte a négy playoff elődöntővel)
Elkezdtem a Joker 2 öt, de 32 percig bírtam, nekem az első se tetszett de a második egy hülyeség szóval benyomtam a DAZN-t inkább.
KeyG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
KeyG
9 767
Maurice Jones-Drew rendesen ki van fakadva hogy nincs hideg Chicagóban., bezzeg neki 2008 novemberében. 😅Elkezdtem a Joker 2 öt, de 32 percig bírtam, nekem az első se tetszett de a második egy hülyeség szóval benyomtam a DAZN-t inkább.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers