Cleveland Browns - Buffalo Bills
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Csere az offseasonba Bajuszmesterért!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Kap el nem is arról van szó, de amilyen ösztöne van a játékhoz ha kicsit jobb keze lenne simán lehetne ez az int a duplája isImádom White-ot kevés jobb CB van a ligában, de csóri nem egy ball hawk játékosa nagy részét leüti, de már 3 picknél jár idén
alatriste
BillsFan
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Ilyet kérek Daboll verzióban is!
P@trik
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Imádom White-ot kevés jobb CB van a ligában, de csóri nem egy ball hawk játékosa nagy részét leüti, de már 3 picknél jár idén
alatriste
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Mire összementek, addigra már megvolt a drop. Nem vehetik el egy Bills játékos munkáját.Imádom White-ot kevés jobb CB van a ligában, de csóri nem egy ball hawk játékosmondjuk itt kurva nagy mákunk volt, hogy összefejeltek
alatriste
Drip
Szerkesztette: Muffalo_Bafia
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Imádom White-ot kevés jobb CB van a ligában, de csóri nem egy ball hawk játékosmondjuk itt kurva nagy mákunk volt, hogy összefejeltek
alatriste
több mint 5 éve
Imádom White-ot kevés jobb CB van a ligában, de csóri nem egy ball hawk játékos
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Összenő, mi össze tartozik. Bills, Bengals, Browns. Big Baller Brand az összes.Ebből a csapatból soha a kurva életben nem lesz semmi, ameddig ilyen barom balfaszok irányítják.ezt akár az ellenfél is írhatta volna
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
A safety szép volt, de aztán! Ha Allen messzire dobja, libabőrös leszek.
több mint 5 éve
jön a mi negyedünk, hátha lesz vmi csak ezt az offense-t ne kéne nézni 😕
több mint 5 éve
Ebből a csapatból soha a kurva életben nem lesz semmi, ameddig ilyen barom balfaszok irányítják.Úgy voltam vele, hogy a DET_CHI meccset kapcsolom majd be a RZ után a második félidőkre de végül megcsúszva ide jöttem. Mi volt a konyhamágussal már?
Muffalo_Bafia
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ebből a csapatból soha a kurva életben nem lesz semmi, ameddig ilyen barom balfaszok irányítják.ezt akár az ellenfél is írhatta volna
Muffalo_Bafia
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Ebből a csapatból soha a kurva életben nem lesz semmi, ameddig ilyen barom balfaszok irányítják.
több mint 5 éve
wow, kitchens nagy mágus 😀rohadjak meg én próbálom védeni meg belelátni a jót, de ilyenkor már én is leesek az ágyról
Levi
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
A jó öreg apád helyett apád leszek Sean rátette a kezét, azóta lófasz hosszúra.Ezért kérdezemAllennek amúgy ennyire szokása túldobni mindenkit?Tavaly ezeket azért megdobta.
Drip
Muffalo_Bafia
Drip
több mint 5 éve
Levi
597
wow, kitchens nagy mágus 😀
több mint 5 éve
Ezért kérdezemAllennek amúgy ennyire szokása túldobni mindenkit?Tavaly ezeket azért megdobta.
Drip
Muffalo_Bafia
több mint 5 éve
igazad van , még szarabb lett 😊Allennek amúgy ennyire szokása túldobni mindenkit?Tavaly ezeket azért megdobta.
Drip
Muffalo_Bafia
több mint 5 éve
kéne egy turnover
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Allennek amúgy ennyire szokása túldobni mindenkit?Tavaly ezeket azért megdobta.
Drip
több mint 5 éve
Én Darnoldot nagyon szerettem aztán nagy űr mert senki se tetszett a többi közül. De különsen Allen és Jackson nem. Utóbbi azért most úgy megy az NFL-ben, hogy nem lehet nem szeretni, de Mayfield hype-ra nem száltam fel tavaly se.Darnold, Lamar, Rosen, Allen. Nálam ez volt a sorrend.Allent nem szerettem egyáltalán (inkább Darnold került volna ide...)Drafton úgy voltam, hogy bárki, csak ne Mayfield.
De a D-ben White, Hyde, Oliver, Edmunds. Túl sok a jó védő akit szeretek.
alatriste
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
Látva mit művel Gase a csoport másik csapatánál tényleg simán lehetne itt akár SB esélyekről is bezsélni Sammel.
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia
920
Én még mindig szurkolok, hogy legyen belőle valami, nem ő tehet róla, hogy a két legfosabb csapatba került...nálam meg rosen volt az első, ebből is látszik hogy mennyire értek hozzá 😀Darnold, Lamar, Rosen, Allen. Nálam ez volt a sorrend.Allent nem szerettem egyáltalán (inkább Darnold került volna ide...)Drafton úgy voltam, hogy bárki, csak ne Mayfield.
De a D-ben White, Hyde, Oliver, Edmunds. Túl sok a jó védő akit szeretek.
alatriste
Muffalo_Bafia
Muffalo_Bafia
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Allennek amúgy ennyire szokása túldobni mindenkit?