Cleveland Browns - Cincinnati Bengals

több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 629
Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?
több mint 1 éve
gedam 6 226
Robinson egyből be is dobta a sarokba. Igaz nem elkapás de legalább adott esélyt a WR-nek
Drip
20-as meg is lepődött, hogy dolga van

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
és mi a tökért DTR melegít?
Drip
ő lett elv QB2-nek nevezve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Robinson egyből be is dobta a sarokba. Igaz nem elkapás de legalább adott esélyt a WR-nek

több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 629
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ki akart támasztani a dobáshoz és a hátsó lába megbicsaklott, tippre achilles lesz.
több mint 1 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 011
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Idén már nem játszik
több mint 1 éve
JustoVillar Michigan State Spartans 699
Szerintem nem lehet megitelni Watson teljesítményet ennyi meccsből, úgyhogy jövőre is kezdjen ő 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Kicsit Griffin sérülésére emlékeztetett még 2012-ből

több mint 1 éve
gedam 6 226
hogy nem winston a 2. számú?
több mint 1 éve
Lehetett látni ahogy elpattan az achillesze
több mint 1 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
és mi a tökért DTR melegít?

több mint 1 éve
Neeee bazdmeg csak ne sérülés miatt jöjjö9n le

több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 249 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez lesz a végeredmény? 😊

több mint 1 éve
nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábot
gedam
Stefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
Drip
szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.
gedam
Főleg ilyen állásnál, ahol a D# is tartja még magát. Én örülnék a legjobban Winstonnak.

több mint 1 éve
gedam 6 226
gedam
Stefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
Drip
szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.
több mint 1 éve
De bazdmeg... 3-4 középső routeot már otthagyott ez a szerencsétlen.

De ilyen 3 és forever yard helyzetnél a tökömért nem engedi el mélyebbre a labdát? Nem, jön az 5 yardos checkdown

több mint 1 éve
gedam

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 307 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
gedam
Lehet h Stefa is masszírozta Watsont, és DW zsarolja h elmondja ha kiveszi a kezdőből!
több mint 1 éve
gedam 6 226
több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Köszönöm!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊
Miknar
 the.streameast.app/nfl/cleveland-browns-cincinnati-bengals/26382112

több mint 1 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊
több mint 1 éve
kifejezetten nem volt katasztrófa ez a drive... aztán jön a missed FG 😒

több mint 1 éve
Ezt benézte Burrow, tök üresen volt a szélen a másik TEd, amerre kimozgott a zsebből.