Cleveland Browns - New England Patriots
több mint 3 éve
Minek ugrott be mikor 2 TE is mozgásban volt még... 😮ennyi idegesítő, hülye sárgát nem szedtünk össze soha, az elmúlt 18 évben mióta nézem a csapatot
Castleai01
több mint 3 éve
Minek ugrott be mikor 2 TE is mozgásban volt még... 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
A végén még jò kis meccs lesz ez. D csata, O bénázás😁😁
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
most hamarább megunták az edzők Wynn faszkodásaités Bourne meg lesérült😕
sajnos a browns d kezd összeállni
több mint 3 éve
Helyes, Wynn lecserelve.
több mint 3 éve
Nagy játék
több mint 3 éve
Ez inkább holding volt.
több mint 3 éve
Háát, nemtom, ezek nagyon kétesélyes szituk, jó lenne több kamerából megnézni.Mit? Élőben látható volt, hogy nem vitte át
Lúdas Solymi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Barmore nagyot ment ennél a stop ál
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Háát, nemtom, ezek nagyon kétesélyes szituk, jó lenne több kamerából megnézni.
több mint 3 éve
nincs meg
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Szep
több mint 3 éve
Stop volt ez...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
szerintem átvitte 😕
több mint 3 éve
Szintén. Amilyen jól indult a karrierje, annyira rosszul folytatja.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
több mint 3 éve
Szerintem igen, de ezen nem fogunk összeveszni... 😉Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...A keze nem indult el előre,pont a holtponton utottek meg
Castleai01
kolok1972
A 11-es az amit a bíró megad... 😛
több mint 3 éve
De legalább sérülékeny. Remek pick volt az is első körben.Eddig is max átlagos volt. Nem is értettem, amikor pletykálták, hogy holdoutol majd.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
Eddig is max átlagos volt. Nem is értettem, amikor pletykálták, hogy holdoutol majd.Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
kolok1972
több mint 3 éve
és ez sacknek is számított, így Myles az új csúcstartó 😊
több mint 3 éve
Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...A keze nem indult el előre,pont a holtponton utottek meg
Castleai01
több mint 3 éve
Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…Agree
Imitheking
több mint 3 éve
Már nem számít, de szerintem ez incomplete volt, nem fumble...
több mint 3 éve
Wynn mehet, amerre lat a szezon vegen. Contact yearben ekkora fost letenni az asztalra…
több mint 3 éve
Lassítva mégsem,jó döntés
több mint 3 éve
de nem fújták vissza