NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
83
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Cleveland Browns - New York Jets
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ugyes CLE vedekezes
több mint 2 éve
mondtam 😀nagyon nincs igazad, de amúgy 6 😀DPoY Garrett is villant, eddig 4/3 a GM spílereimtől, már csak egy Hunt TD hiányzik 😀Kurvara nem erdekel. Csak azert reszeled itt a cerkat, mert egy kurva GM jatekban nalad van 4 clevelandi player, kulonben magasrol szarnal ra h mi van ezen a meccsen.
| szegény Beki, tudja hogy egyik sem eladó 😀 |
eaglesmcnabb
Beki
ne idegeskedj, hall kiegyenlít mindjárt!
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Idiota Saleh mierz nem ker idot?
több mint 2 éve
GTom
243
kösziSziasztok! Nincs valami emberi stream... nem létezik, hogy csak én szívok itt 2 hete, 2-3 percenkénti kifagyással. Kösziweakstreams.com/nfl-streams/cleveland-browns-vs-new-york-jets/81046/?sport=american-football
GTom
idén nekem is szar folyamat, de talán ez a legstabilabb
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
nagyon nincs igazad, de amúgy 6 😀DPoY Garrett is villant, eddig 4/3 a GM spílereimtől, már csak egy Hunt TD hiányzik 😀Kurvara nem erdekel. Csak azert reszeled itt a cerkat, mert egy kurva GM jatekban nalad van 4 clevelandi player, kulonben magasrol szarnal ra h mi van ezen a meccsen.
eaglesmcnabb
Beki
ne idegeskedj, hall kiegyenlít mindjárt!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Sziasztok! Nincs valami emberi stream... nem létezik, hogy csak én szívok itt 2 hete, 2-3 percenkénti kifagyással. Kösziweakstreams.com/nfl-streams/cleveland-browns-vs-new-york-jets/81046/?sport=american-football
GTom
idén nekem is szar folyamat, de talán ez a legstabilabb
több mint 2 éve
GTom
243
Sziasztok! Nincs valami emberi stream... nem létezik, hogy csak én szívok itt 2 hete, 2-3 percenkénti kifagyással. Köszi
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mitchellt szopattak
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Clowney is villan bassza meg ő
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
DPoY Garrett is villant, eddig 4/3 a GM spílereimtől, már csak egy Hunt TD hiányzik 😀Kurvara nem erdekel. Csak azert reszeled itt a cerkat, mert egy kurva GM jatekban nalad van 4 clevelandi player, kulonben magasrol szarnal ra h mi van ezen a meccsen.
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
DPoY Garrett is villant, eddig 4/3 a GM spílereimtől, már csak egy Hunt TD hiányzik 😀 | szegény Beki, tudja hogy egyik sem eladó 😀 |
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Garrett erintetlenul
több mint 2 éve
Apex
2 980
Amúgy nem akarna a védelem csinálni is valamit most már? Szánalom amit ma eddig leművelnek
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Szosz ezt elkefelte rendesen
több mint 2 éve
coopert is kezdik belevonni, fasza lesz 😊ott is van 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
coopert is kezdik belevonni, fasza lesz 😊
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Miert nem Ward vagx Newsome volt Wilsonon? 😀
több mint 2 éve
Köszi 😊Üdv. Valaki tud dobni egy jó warez streamet, én sose találok :/1stream.top/game/MTI2ODc2MDAy?sport=american-football
Bad 31
Drip
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
Üdv. Valaki tud dobni egy jó warez streamet, én sose találok :/1stream.top/game/MTI2ODc2MDAy?sport=american-football
Bad 31
több mint 2 éve
Üdv. Valaki tud dobni egy jó warez streamet, én sose találok :/
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
Nem is siettem kivételesen a laptop elé 😀nagy tolongás látom nincs ezen a meccsen 😀Mindkét csapat elkényeztette szurkolóit újabban.
Drip
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 323
nagy tolongás látom nincs ezen a meccsen 😀Mindkét csapat elkényeztette szurkolóit újabban.
Drip
több mint 2 éve
nagy tolongás látom nincs ezen a meccsen 😀