NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Na, ha berúgjuk, akkor azt hiszem már minden kívánságunk teljesült.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Összeraktuk a FG drive-ot, hogy ne nullázzunk
több mint 3 éve
Kétirányítós felállást akarok, azonnal! 😀Qrva jó, mintha NCAA lenne. 😀
Szokol
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 3 éve
Cutler és Szexi Rexi mellett kétlem 😀Jó, de a te véleményed nem mérvadó, mert utálsz minket. A Bearsben meg ő lenne minden idők legjobbja.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Az elmúlt 16 év legtúlértékeltebb irányítója......
En amit olvasok mar nagyon a veget jarja, bar ezt csak o tudja
Fantomas0429
csi77
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
A pittsburghi Lamar J
több mint 3 éve
Kétirányítós felállást akarok, azonnal! 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Jó, de a te véleményed nem mérvadó, mert utálsz minket. A Bearsben meg ő lenne minden idők legjobbja.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Az elmúlt 16 év legtúlértékeltebb irányítója......
Fantomas0429
csi77
több mint 3 éve
Majd küldök neked róla fotót 6 év múlva, aranyzakóban! 😀Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Az elmúlt 16 év legtúlértékeltebb irányítója......
Fantomas0429
csi77
több mint 3 éve
Meglep amúgy, hogy ennyi first downt tudunk csinálni. Mire készült a Cleveland D, nem futásra?Leginkább semmire az idei D-ből kiindulva.
Szokol
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Reálisan pénzügyileg nekünk Minshew a maximum, őt én szívesen látnám backupnak.Varjuk ki a veget en nagyon remelem hogy az idei iranyito keringo felnyitja az emberek szemet gondolok itt arra h Cam szotyiert jatszik a Patsbe igaz h nem jott ossze de a lent iranyitok stafford ryan stb inkabb kevesebb penz a Steelersbe mint sokert egy eselytelen csapatba , hatha valami valtozik a kovetkezo evekben.Mondjuk nem is próbáltuk 😀Velük semmit nem kellene kezdenie, csak hagyni őket alkotni, de kellene egy potens OC mellé. QB-t önerőből sosem tudtunk Tomlin alatt építeni.Tomlin szerintem.zsenialis nagyon kivancsi lennek mit tudna kezdeni mondjuk egy Stafford ,Ryan vagy hasonlo koru kepessegu iranyitoval mert ugye draft kizarva.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Én szeretném, hogy a szezon után visszavonuljon, de úgyis lesz még minimum egy éve. Pénzügyileg pedig hosszabbítani éri meg vele, úgy, hogy legyen benne automatikusan érvényteleníthető év.
Fantomas0429
Willie Parker
Fantomas0429
Willie Parker
Neki már volt Ben, most mit erőlködtünk volna 3-4-5. körös prospectekkel?
Szerintem első körös most sem fog jönni, nincs a top 3-4 után olyan, aki biztos lenne.
Max hátrébb egy próba, de azzal megint nem vagyunk kint.
Még mindig inkább ott vagyunk, hogy BB-vel hosszabbítunk, hogy spóroljunk...aztán lesz ami lesz.
Klaci79
Fantomas0429
több mint 3 éve
Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Az elmúlt 16 év legtúlértékeltebb irányítója......
Fantomas0429
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Meglep amúgy, hogy ennyi first downt tudunk csinálni. Mire készült a Cleveland D, nem futásra?
több mint 3 éve
Varjuk ki a veget en nagyon remelem hogy az idei iranyito keringo felnyitja az emberek szemet gondolok itt arra h Cam szotyiert jatszik a Patsbe igaz h nem jott ossze de a lent iranyitok stafford ryan stb inkabb kevesebb penz a Steelersbe mint sokert egy eselytelen csapatba , hatha valami valtozik a kovetkezo evekben.Mondjuk nem is próbáltuk 😀Velük semmit nem kellene kezdenie, csak hagyni őket alkotni, de kellene egy potens OC mellé. QB-t önerőből sosem tudtunk Tomlin alatt építeni.Tomlin szerintem.zsenialis nagyon kivancsi lennek mit tudna kezdeni mondjuk egy Stafford ,Ryan vagy hasonlo koru kepessegu iranyitoval mert ugye draft kizarva.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Én szeretném, hogy a szezon után visszavonuljon, de úgyis lesz még minimum egy éve. Pénzügyileg pedig hosszabbítani éri meg vele, úgy, hogy legyen benne automatikusan érvényteleníthető év.
Fantomas0429
Willie Parker
Fantomas0429
Willie Parker
Szerintem első körös most sem fog jönni, nincs a top 3-4 után olyan, aki biztos lenne.
Még mindig inkább ott vagyunk, hogy BB-vel hosszabbítunk, hogy spóroljunk...aztán lesz ami lesz.
Klaci79
több mint 3 éve
Spy
2 337
McFarland falon át, fantáziadús. Remélem, fut minkét csapat fél-meggyőződéssewl és végetér ez a meccs kb. 2 óra alatt
több mint 3 éve
+ ugye volt hónapos ítéletidő Clevelandben, úgy meg aztán akarhatod az air raidet 😀Azért tűnik úgy mert a 10. forduló után változott a playbook.az utóbbi hetekben nagyon jól teljesített a korábbiakhoz képest.Minkább is inkább pihenne.... 😀A Jets kezdő ellen is megmutatta mekkora ász...
Baker az ász
Kájzerszóze
Klaci79
Kájzerszóze
Az első 10 fordulóba egy run heavy O volt, Baker kb egy gamemanager volt 120-150 yard.
A 10. forduló után adott neki több lehetőséget dobálni stefa.
P@trik
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Alualuról jut eszembe, az megvan hogy a héten megszületett a 6. gyereke? Asszem már kétgyerekes apa volt, mikor a jags draftolta 2010-ben. Ezek a szamoaiak. 😊Mikor lehet draftolni az elsőt? 😀
iktriad
több mint 3 éve
Büfik vezetnek.Itt igazából az a kérdés, hogy a szünetben lecserélik-e ők is a csapatot.
Willie Parker
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Mondjuk nem is próbáltuk 😀Velük semmit nem kellene kezdenie, csak hagyni őket alkotni, de kellene egy potens OC mellé. QB-t önerőből sosem tudtunk Tomlin alatt építeni.Tomlin szerintem.zsenialis nagyon kivancsi lennek mit tudna kezdeni mondjuk egy Stafford ,Ryan vagy hasonlo koru kepessegu iranyitoval mert ugye draft kizarva.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Én szeretném, hogy a szezon után visszavonuljon, de úgyis lesz még minimum egy éve. Pénzügyileg pedig hosszabbítani éri meg vele, úgy, hogy legyen benne automatikusan érvényteleníthető év.
Fantomas0429
Willie Parker
Fantomas0429
Willie Parker
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Igaz, de a simát is nehezen dobja meg.Nem hiszem, hogy ezt kellene vele játszatni. Könnyíteni kellene az életét, de Fichtner azt nem ismeri...Valaki még reménykedik Rudiban?Backupnak is gyengusz
Előbb látja meg a Mikulás fogatában mint őt első számú QB-ként.
prérifarkas
Reggio1914
Klaci79
több mint 3 éve
Azért tűnik úgy mert a 10. forduló után változott a playbook.az utóbbi hetekben nagyon jól teljesített a korábbiakhoz képest.Minkább is inkább pihenne.... 😀A Jets kezdő ellen is megmutatta mekkora ász...
Baker az ász
Kájzerszóze
Klaci79
Kájzerszóze
Az első 10 fordulóba egy run heavy O volt, Baker kb egy gamemanager volt 120-150 yard.
A 10. forduló után adott neki több lehetőséget dobálni stefa.
több mint 3 éve
Alualuról jut eszembe, az megvan hogy a héten megszületett a 6. gyereke? Asszem már kétgyerekes apa volt, mikor a jags draftolta 2010-ben. Ezek a szamoaiak. 😊 több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Büfik vezetnek.
több mint 3 éve
az utóbbi hetekben nagyon jól teljesített a korábbiakhoz képest.Minkább is inkább pihenne.... 😀A Jets kezdő ellen is megmutatta mekkora ász...
Baker az ász
Kájzerszóze
Klaci79
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Velük semmit nem kellene kezdenie, csak hagyni őket alkotni, de kellene egy potens OC mellé. QB-t önerőből sosem tudtunk Tomlin alatt építeni.Tomlin szerintem.zsenialis nagyon kivancsi lennek mit tudna kezdeni mondjuk egy Stafford ,Ryan vagy hasonlo koru kepessegu iranyitoval mert ugye draft kizarva.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Én szeretném, hogy a szezon után visszavonuljon, de úgyis lesz még minimum egy éve. Pénzügyileg pedig hosszabbítani éri meg vele, úgy, hogy legyen benne automatikusan érvényteleníthető év.
Fantomas0429
Willie Parker
Fantomas0429
több mint 3 éve
Tomlin szerintem.zsenialis nagyon kivancsi lennek mit tudna kezdeni mondjuk egy Stafford ,Ryan vagy hasonlo koru kepessegu iranyitoval mert ugye draft kizarva.Es BB rol hogy velekedik a Pits kozosseg? Hany evet josoltok vagy szeretnetek meg h jatszon?Én szeretném, hogy a szezon után visszavonuljon, de úgyis lesz még minimum egy éve. Pénzügyileg pedig hosszabbítani éri meg vele, úgy, hogy legyen benne automatikusan érvényteleníthető év.
Fantomas0429
Willie Parker