NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Táncikálj Juju, táncikálj! 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nekem kurvára tetszik, hogy ennyire motivált a csapat
több mint 3 éve
Gabor81
803
erre jon dobbs
több mint 3 éve
Gabor81
803
azert en bizok rudiban hatha. 🤣A győztes kultúrát a győzelmek teszik győztes kultúrává. Szóval nyerjünk csak. 😊Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Klaci79
Soldados
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Nem leszek boldogtalan persze...csak a babona 😉A győztes kultúrát a győzelmek teszik győztes kultúrává. Szóval nyerjünk csak. 😊Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Klaci79
Soldados
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Szerintem is tök mindegy, mert akár a Brownst, akár a Coltsot nem verjük meg otthon, akkor ne is akarjunk többet!A győztes kultúrát a győzelmek teszik győztes kultúrává. Szóval nyerjünk csak. 😊Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Klaci79
Soldados
több mint 3 éve
Na jó, akkor kikapunk 😊Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Sőt, ha a tuti befutó Titans leadja, akkor a Titans jönne...nekem az nem hiányzik.
Klaci79
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Nem szép dolog így elhúzni a mézesmadzagot a Fins drukkerek előtt
több mint 3 éve
Gabor81
803
detto.Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Klaci79
több mint 3 éve
A győztes kultúrát a győzelmek teszik győztes kultúrává. Szóval nyerjünk csak. 😊Inkább a Browns otthon, mint a Colts otthon. A Colts szerintem jobb csapat...Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
Janek
Klaci79
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Amúgy mi baj van BB elmúlt évekbeli teljesítményével? Minden évben 90-es rating felett volt.Rengeteget változott az NFL Big Ben draftolása óta. Favre és Montana úgy lett megkérdőjelezhetetlen MVP és HOF, hogy egyiküknek se volt soha 100-as ratinget elérő szezonja.
Soldados
A mostani pass happy időszakban 90-es rating felett lenni már nem nagy dolog.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Gabor81
803
adjunk erte draft picket. azokban ugy is sokszor mellelovunk.Lassan Tua olyan szar, hogy a Dolphins a végén tényleg QB-t húz....De akkor mi vigyük ám Tuat!
Klaci79
Szokol
több mint 3 éve
Nem hiszem el
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...De miért? 😊
Klaci79
több mint 3 éve
Remélem tele a gatya a helyi Browns-drukkereknél! Úgy nagyobb lesz a végén a katarzisuk! 😀
több mint 3 éve
Nyerünk!Nyerünk!ezt annyiszor jinxeled hogy a vegen megint bejon. 😁
bcsarli
Gabor81
több mint 3 éve
Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...Miert?
Klaci79
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Bazmeg
több mint 3 éve
Lassan Tua olyan szar, hogy a Dolphins a végén tényleg QB-t húz....De akkor mi vigyük ám Tuat!
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Meg ne nyerjük már, a jó Istenit...
több mint 3 éve
Már csak a védelmetek miatt is puntolni kellett volna.itt a lehetőség villogni rudninak a kiváló védelmünk ellenAkkor punt, ilyen élet-halál helyzetben nem adok jó mezőnypozíciót...édes istenem... Ennek minek mentek neki... Meg is érdemelnék, ha lemaradnának.Mert 50ről parkey a büdös életbe nem rúgja be.
Soldados
P@trik
Soldados
P@trik
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Bakker
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Lassan Tua olyan szar, hogy a Dolphins a végén tényleg QB-t húz....