NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - New England Patriots
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
okéLehet bizony és azok is a QB hibája ha elveszíti... 😉Nem hátulról omlott össze és kereste h hova dobhatná.Eleve azért futsz ki a zsebből mert összeomlik, ilyenkor számítani kell rá hogy bárhonnan jöhet az ember és szabadulsz a labdától vagy futsz vele mint ha az életed múlna rajta...Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Én azt láttam h az 58-as leghátul nem fogta meg az emberét
Lúdas Solymi
Castleai01
Nem egy ilyen sacket lehetett látni más QB-knál is.
Lúdas Solymi
Castleai01
több mint 1 éve
Nem lenne jó, ha Parsons kiesne…Nélküle is simáztok. Jobban jár ha pihen aztán a köv. meccsen folytathatja a terrort
tamas424
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Nem lenne jó, ha Parsons kiesne…Diggs utan az nagyon kene meg
tamas424
több mint 1 éve
Ez is majdnem int lett....fasza....annyira nem volt rossz dobás, Blandnek ennyi volt a maximum, amit elérhetett
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Lehet bizony és azok is a QB hibája ha elveszíti... 😉Nem hátulról omlott össze és kereste h hova dobhatná.Eleve azért futsz ki a zsebből mert összeomlik, ilyenkor számítani kell rá hogy bárhonnan jöhet az ember és szabadulsz a labdától vagy futsz vele mint ha az életed múlna rajta...Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Ez is majdnem int lett....fasza....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Nem lenne jó, ha Parsons kiesne…
több mint 1 éve
Főleg a saját tizeseden…a labdát lobalvaEleve azért futsz ki a zsebből mert összeomlik, ilyenkor számítani kell rá hogy bárhonnan jöhet az ember és szabadulsz a labdától vagy futsz vele mint ha az életed múlna rajta...Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ki az a mindenki?Na te is menj a bánatba mint MacJ....Mindenki mondja hogy Mac tökölt emiatt vadászták le de persze te mást nézel....Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
ParadSEC
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Nem hátulról omlott össze és kereste h hova dobhatná.Eleve azért futsz ki a zsebből mert összeomlik, ilyenkor számítani kell rá hogy bárhonnan jöhet az ember és szabadulsz a labdától vagy futsz vele mint ha az életed múlna rajta...Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
Castleai01
több mint 1 éve
Na te is menj a bánatba mint MacJ....Mindenki mondja hogy Mac tökölt emiatt vadászták le de persze te mást nézel....Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Ott van biceg is bassza meg
több mint 1 éve
Eleve azért futsz ki a zsebből mert összeomlik, ilyenkor számítani kell rá hogy bárhonnan jöhet az ember és szabadulsz a labdától vagy futsz vele mint ha az életed múlna rajta...Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Baszki meddig akarod még védeni?Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
Lúdas Solymi
Draft
több mint 1 éve
nem csak kezdőkre szokták mondaniRookie mistake....ennyire nem érezni,hogy mindjárt megbasznakCsak már nem rookie
ThundersNFL a Jobbágy
kolok1972
több mint 1 éve
Dallas ST jól kijátszotta ellenünk az agresszív FG blokkolási szokásunkat.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Rookie mistake....ennyire nem érezni,hogy mindjárt megbasznakA 3. évében??? De előtte összehozta a false startot is.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
csak ismételni tudom önmagam: ez a pats egy gyenge csapat
több mint 1 éve
Ennél szebb alázást nem lehet kitalálni.Őszintén szólva meg is érdemli az öreg, talán felébred végre...
ParadSEC
több mint 1 éve
Rookie mistake....ennyire nem érezni,hogy mindjárt megbasznakCsak már nem rookie
ThundersNFL a Jobbágy
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...Miért?
Castleai01
több mint 1 éve
Rookie mistake....ennyire nem érezni,hogy mindjárt megbasznak
Draft
több mint 1 éve
Ennél szebb alázást nem lehet kitalálni.
több mint 1 éve
Ez Mac hülyesége volt, nincsen mese...
több mint 1 éve
Elmehet a f.szba MacJ...LoL