NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - New England Patriots
több mint 1 éve
Gyorsan sajnosNa ennek a meccsnek ìgy lesz kampec. Prescot végre dobálhat Lamb felé büntetlen ..Ez már be is jött 😕
ParadSEC
Burkus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
tényleg az amúgy is fogalmatlan, 120 centis Bryantet kell ráállítani Lambre???Vagy mondjuk safety segítség …? Egy v egyben ottagyjuk… Nice
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
tényleg az amúgy is fogalmatlan, 120 centis Bryantet kell ráállítani Lambre???Hobbs like this
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
tényleg az amúgy is fogalmatlan, 120 centis Bryantet kell ráállítani Lambre???Nincs más... ez a hobbit méretű agyatlan csere cb sor csemege lesz a Cowboysnak
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
tényleg az amúgy is fogalmatlan, 120 centis Bryantet kell ráállítani Lambre???Nincs nagyobb, mit csináljunk, ez az öreg fétise... 😕
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
tényleg az amúgy is fogalmatlan, 120 centis Bryantet kell ráállítani Lambre???
több mint 1 éve
Na ennek a meccsnek ìgy lesz kampec. Prescot végre dobálhat Lamb felé büntetlen ..Ez már be is jött 😕
ParadSEC
több mint 1 éve
Na ennek a meccsnek ìgy lesz kampec. Prescot végre dobálhat Lamb felé büntetlen ..a vátesz szólt Belőled?
ParadSEC
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
A közvetítésben aszondták, hogy jól helyezett labda volt és Gesicki nem húzta le, mikor eddigi karrierjében ezeket behúzta.Épp ez az ha FR qb akarsz lenni nem kellene csokis nacival játszaniBazdmeg pontosabbanha Parsons az arcomban lenne, én is összecsokiznám a gatyát
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Na ennek a meccsnek ìgy lesz kampec. Prescot végre dobálhat Lamb felé büntetlen ..
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
mi az, dislocated shoulder?
több mint 1 éve
tudom, hogy most majd záporozni fognak a zászlók, de még egyet sem kaptunk cca 30 játék alatt? itt most miafasz van, vagy a múlt heti pár benézést kompenzálják?
több mint 1 éve
még Gonzo is sérüljön le és akkor kb nem is lesz normális CB-nk
több mint 1 éve
Ha a D nem áll össze, akkor baj lesz
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Épp ez az ha FR qb akarsz lenni nem kellene csokis nacival játszaniBazdmeg pontosabbanha Parsons az arcomban lenne, én is összecsokiznám a gatyát
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
Draft
több mint 1 éve
Bazdmeg pontosabbanVolt egy kis visszahúzás, pont annyi kellett volna...
ThundersNFL a Jobbágy
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Bazdmeg pontosabbanha Parsons az arcomban lenne, én is összecsokiznám a gatyát
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Azért FG-nál delay of game-t nyomni kicsit ciki...
Szerkesztette: Castleai01
több mint 1 éve
Nem a vedokon mulottAkárcsak nálunk
Blevi
Draft
több mint 1 éve
faxé nem indította el a játék, ingyen 5 yardot kaptunk volna, erre FG 😕mer' ő nem Rodgers
NB2
több mint 1 éve
Bazdmeg pontosabban
Draft
több mint 1 éve
Nem a vedokon mulott
több mint 1 éve
faxé nem indította el a játék, ingyen 5 yardot kaptunk volna, erre FG 😕
több mint 1 éve
Hopp
Draft