Dallas Cowboys - New Orleans Saints
több mint 5 éve
Szerintem meg vicc, hogy meghoznak ilyen szabalyokat, es azt varjak, hogy a vedok betartsak, amikor ok 15 evig azt tanultak, hogy hogyan szereljenek. Most meg akkor nem lehet, mert szegeny tamadokhoz lassan hpzza sem lehet erni, nehogy seruljon a liga erdeke. Az osztont es a reflexet nem lehet kiirtani vegleg senkibol sem.A bírók szarul fújnak, majd emiatt kompenzálnak, ami mégrosszabb. Össze-vissza.Sajnos így van, össze-vissza fújnak. Én imádom Jaylon Smith játékát, de itt még ki is kellett volna állítani. Én kérek elnézést
Kájzerszóze
tamas424
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Csak lemaradt a smiley? 😉én meg csak vicceltem 😉Csak tényt közöltemHozzáért a vonalhozima meghallgattatott
tamas424
adam77
tamas424
adam77
több mint 5 éve
adam77
635
én meg csak vicceltem 😉Csak tényt közöltemHozzáért a vonalhozima meghallgattatott
tamas424
adam77
tamas424
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Csak tényt közöltemHozzáért a vonalhozima meghallgattatott
tamas424
adam77
több mint 5 éve
tamas424
1 758
A bírók szarul fújnak, majd emiatt kompenzálnak, ami mégrosszabb. Össze-vissza.Sajnos így van, össze-vissza fújnak. Én imádom Jaylon Smith játékát, de itt még ki is kellett volna állítani. Én kérek elnézést
Kájzerszóze
több mint 5 éve
A bírók szarul fújnak, majd emiatt kompenzálnak, ami mégrosszabb. Össze-vissza.
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
sisak a sisaknak??? na erre nincs semmi ugye????nektek se kell kiakadni, össze-vissza fújkálnak. A TD se volt szabályos.
elmennek a francba!
Kájzerszóze
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Hozzáért a vonalhoz
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
a má' pánt 😊
több mint 5 éve
sisak a sisaknak??? na erre nincs semmi ugye????elmennek a francba!
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Gregory-nál offside? csak én nem láttam?Átlógott a feje a vonalon
Cruyffista
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Gregory-nál offside? csak én nem láttam?persze, mert belógott.
Cruyffista
több mint 5 éve
adam77
635
gregory-nak is adni kell a bounty-s perselyből
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Gregory-nál offside? csak én nem láttam?
több mint 5 éve
tamas424
1 758
Megsegíti a Dallas a Saints-t 😊
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Gregoryt már szerintem nem kell visszaengedni a pályára. 1 nagy játékot csinált a Saintsnek, és 1 nagy játékot vett el a csapatától.
több mint 5 éve
God Bless #94
több mint 5 éve
Ezért nem nézek már vízilabdát sem, mert ott is a bírók játsszák ezt a ide-oda fújok dolgot...