Dallas Cowboys – New York Giants
több mint 9 éve
nem ismered szerintem eléggé a secünket, 2 perc alatt simán végigmennek 😕kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
Kampman
több mint 9 éve
sztem simám végigmennek ha 6 pont leszkuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
Kampman
több mint 9 éve
kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnossztem azért egyet most megpróbálunk belőni
balu10
több mint 9 éve
Kampman
28 290
kuvára kellene az a TD, de nem fogunk kockáztatni sajnoselég lesz az FG, Romo ezt a meccset nem nyeri meg a Dallasnak
balu10
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
2 perc alatt végig mennek
több mint 9 éve
Flowers mindent helyrehozott ezzel 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwaaau
több mint 9 éve
köszike 😊
több mint 9 éve
Kampman
28 290
innen már egy fg-t is lehet rúgni
több mint 9 éve
na ez eddig nagyon fasza!
több mint 9 éve
Beckham hogy örül neki, hogy már van 20 yardjaszeritem pont leszarja, csak nyerjünk!
Törölt
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
vazzek
több mint 9 éve
fasza, ez most nagyon kellett
több mint 9 éve
Beckham hogy örül neki, hogy már van 20 yardja
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
a mari ma már 6 t-nél jár --td paszt adottmiért ki jobb nála?max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10
ozibozi
balu10
több mint 9 éve
Most kell a varázslat Eli-tól
több mint 9 éve
miért ki jobb nála?max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
háát. nehéz elképzelni
több mint 9 éve
ozibozi
17 135
max leszDe még így is a legjobb S a keretünkbenCollins safety létére nem tud szerelniSok mindent nem tud.
Törölt
Sixo
balu10