Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 6 éve
Antonius
1 700
A vége izgire sikeredett, de megvan a w, az a lényeg. Offense oldalon továbbra is nagy a kérdőjel, ez azért aggasztó.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Nah ST bravo...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
mmdan
329
Nem lehet igaz 😠
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
és még a garbage time is szánalmas
több mint 6 éve
Na akkor nekem ennyi volt, még alszom két órát.
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
ezek mi a faszt gyakorolhatnak az edzéseken
több mint 6 éve
Eli az életért küzd, nem ér rá nézelődni!!! 😉Jó szar meccs amúgy! 😊A Dallas is langymeleg vacak.
nagir
Kár hogy nekünk (kihagyott) momentumunk sem volt... Leszámítva amikor OBJ be tudott volna sétálni, ha Eli felnéz.
salander
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Jó szar meccs amúgy! 😊A Dallas is langymeleg vacak.
nagir
Kár hogy nekünk (kihagyott) momentumunk sem volt... Leszámítva amikor OBJ be tudott volna sétálni, ha Eli felnéz.
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
Jó szar meccs amúgy! 😊azt még elviselném, de ez a kilátástalanság idegesítő
nagir
több mint 6 éve
Jó szar meccs amúgy! 😊
több mint 6 éve
Lehet...Alma is kidőlt...Szerintem ő már ki se jött a 2. félidőben.
nagir
salander
több mint 6 éve
Alma is kidőlt...Szerintem ő már ki se jött a 2. félidőben.
nagir
több mint 6 éve
1/1re gyúrnánk de ott is nagy a tülekedés sajna! 😕
több mint 6 éve
Alma is kidőlt...
több mint 6 éve
tamas424
1 758
Ezt a holdingot...
több mint 6 éve
És ez mind a rettegett Dallas defense ellen, szerencsére jövőhéten csak a Texans def jön 🤗mondjuk azt sem értem ha úgyis csak 2 embernek passzolhat Eli, miért nem hoz be egy extra bloakkoló TE t vagy bárkit, hogy legalább ninimális esély legyen távolabbra látni egy fél másodperccel 😕2TE se tud megblokkolni egy védőt, akkor mi a faszt várnunk!!?? 😮
ozibozi
nagir
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
én már semmitmondjuk azt sem értem ha úgyis csak 2 embernek passzolhat Eli, miért nem hoz be egy extra bloakkoló TE t vagy bárkit, hogy legalább ninimális esély legyen távolabbra látni egy fél másodperccel 😕2TE se tud megblokkolni egy védőt, akkor mi a faszt várunk!!?? 😮
ozibozi
nagir
több mint 6 éve
mondjuk azt sem értem ha úgyis csak 2 embernek passzolhat Eli, miért nem hoz be egy extra bloakkoló TE t vagy bárkit, hogy legalább ninimális esély legyen távolabbra látni egy fél másodperccel 😕2TE se tud megblokkolni egy védőt, akkor mi a faszt várunk!!?? 😮
ozibozi
Szerkesztette: nagir
több mint 6 éve
Ok, akkor már center sincs. Championship!
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
minden képzeletet felülmúlt 😊néhéz itt 3 first downt is elképzelniAz a passz Latimernek azért szép volt.
ozibozi
salander
több mint 6 éve
néhéz itt 3 first downt is elképzelniAz a passz Latimernek azért szép volt.
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 142
néhéz itt 3 first downt is elképzelni
több mint 6 éve
Nehéz 2 TD-t (win-t) beleképzelni a meccsbe, egyelőre.
több mint 6 éve
Remek!