Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 4 éve
Ez milyen play volt????? Baszki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Minden 3.-at megcsinálnak...Csak ma...
tamas424
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
tamas424
1 758
Minden 3.-at megcsinálnak...
több mint 4 éve
Ilyen holding is van kb minden playben
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
azt a tackle-t meg kellett volna csinálnia Brown-nak
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Csinaljunk mar meg egy kva playtJaylon megint elveszett. Nagyon kéne Esh.
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Csinaljunk mar meg egy kva playt
több mint 4 éve
Ezt szépen kimozogta
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
A CB-k közel állnak fel, mi van, emberezünk?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Na hát, nem túldobja...😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Jones legalabb nem lovi meg a wo elkapot. Nem a mi erdemunk
több mint 4 éve
üdv a klubban.Azt még nem láttam újra, de ott akkor nem is 4th down jött volna, lehet megcsináljuk.Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...egyik is hiba, másik is hiba. de ugyanolyan álszent dolog az elvett td-n szívni a fogadat, ha az előtte történt látványos mulasztáson elegánsan átsiklasz.
csebi
slowmotion
Egyszerűen unalmas és rohadt idegesítő h nem elég h ilyen balkukik vagyunk még ezeket is ellenünk fújják be évek óta.
csebi
bármilyen pozitív play után azt várom, hogy a kis sárga mező felvillanjon a sarokban.
több mint 4 éve
Azt még nem láttam újra, de ott akkor nem is 4th down jött volna, lehet megcsináljuk.Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...egyik is hiba, másik is hiba. de ugyanolyan álszent dolog az elvett td-n szívni a fogadat, ha az előtte történt látványos mulasztáson elegánsan átsiklasz.
csebi
slowmotion
Egyszerűen unalmas és rohadt idegesítő h nem elég h ilyen balkukik vagyunk még ezeket is ellenünk fújják be évek óta.
több mint 4 éve
Nem tom volt e már, deKöszi. Rva sztem ezért jön az eredmény követőbe 😊
Falcons kirúgta Quinnt
Chargers LT
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem tom volt e már, deNem volt, de nem jó hír.
Falcons kirúgta Quinnt
Chargers LT
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...egyik is hiba, másik is hiba. de ugyanolyan álszent dolog az elvett td-n szívni a fogadat, ha az előtte történt látványos mulasztáson elegánsan átsiklasz.
csebi
több mint 4 éve
Nem tom volt e már, deFalcons kirúgta Quinnt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Igen. CeeDeehez hamarabb ért a CB, mint ő a labdához. Ez véleményes. (Első play)Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...Volt már máskor, hogy elkezdtem beirogatni. Persze az ellenfélnék is, ez úgy tiszta.Most akkor nézzünk minden egyes playnel holdingot? H miket nem szúrnak ki ? Komolyan legyen ez?gondolod, hogy tíz yarddal kijjebbről rámentek? az már majdnem félpálya, ha mégsem jön beImádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
Charlie Firpo
csebi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
én nem a korrektségért jövök az eredménykövetőbe, te igen?Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...Volt már máskor, hogy elkezdtem beirogatni. Persze az ellenfélnék is, ez úgy tiszta.Most akkor nézzünk minden egyes playnel holdingot? H miket nem szúrnak ki ? Komolyan legyen ez?gondolod, hogy tíz yarddal kijjebbről rámentek? az már majdnem félpálya, ha mégsem jön beImádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
Charlie Firpo
csebi
több mint 4 éve
Azok ez igaz. Deal.Szerintem egyezzunk meg hogy balfasz az osszes zebra, nem csalnak sehova csak inkozisztens kukikMost akkor nézzünk minden egyes playnel holdingot? H miket nem szúrnak ki ? Komolyan legyen ez?gondolod, hogy tíz yarddal kijjebbről rámentek? az már majdnem félpálya, ha mégsem jön beImádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
Blevi
több mint 4 éve
Sztem nincs ennek értelme. Egy tok véleményes döntéssel elvettek tőlünk egy Tdt, majd még ti kritizáljatok a bírókat, ez sztem nem korrekt ...Volt már máskor, hogy elkezdtem beirogatni. Persze az ellenfélnék is, ez úgy tiszta.Most akkor nézzünk minden egyes playnel holdingot? H miket nem szúrnak ki ? Komolyan legyen ez?gondolod, hogy tíz yarddal kijjebbről rámentek? az már majdnem félpálya, ha mégsem jön beImádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Szerintem egyezzunk meg hogy balfasz az osszes zebra, nem csalnak sehova csak inkozisztens kukikMost akkor nézzünk minden egyes playnel holdingot? H miket nem szúrnak ki ? Komolyan legyen ez?gondolod, hogy tíz yarddal kijjebbről rámentek? az már majdnem félpálya, ha mégsem jön beImádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
Wilson a nev kotelez
Blevi
Wilson a nev kotelezközépiskolában QB-t játszott, volt valami 700 paasszolt yardja meg 7/5 TD/int aránya 😀
Blevi
több mint 4 éve
Ez sztem nem fejre ment, rosszul szamitotta ki hogyan esik lefelé igaz de nem tűnt szándékosnak.Én ilyet men mondanék. De ez már a második, és itt nyilván hátulról, fejre ment a védő.Ezért miért nem ZÁRJÁK KI????Mert a bírok csalnak ellenetek ...
Charlie Firpo
csebi
Charlie Firpo
több mint 4 éve
Ricsiék korábban nem azt magyarázták, hogy kontakt előtt földet érhet?