Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 4 éve
Az"ijedt nézése" (engem) nagyon emlékeztet Eli Manningére.A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Mit adtok érte???
nagylaza
nagir
több mint 4 éve
Nála azért okosabb de én felek attól h maradunk idén ennyire szarok akkor lemaradunk egy olyan játékosról miatta akiben hatalmas sztár potenciál lehet.Jones a fehér Winston!A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Edzők oda vannak érte. Ennyi fumble életben nem lehetne. Engem még nem győzött meg.
nagylaza
csebi
steelwolf
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
mert a labda még nem hagyta el a qb kezét, ilyenkor csak illegal contact lehet.Ez túl látványos volt! Kosárban elmegy.Úgyanannyi joga van routet futni, ennyi erővel miért nem deff pass int?
Charlie Firpo
csebi
mondjuk Garrettre nem vallana, hogy direct picket csináltasson a receiverrel, nálunk gondosan ügyelt arra, hogy még a gyanú árnyéka se vetülhessen rá - ilyen play-ek nem is voltak a playbookban.
több mint 4 éve
Gano 50+rol a 3.-at veri be.
több mint 4 éve
Azert segitunk ahol tudunk
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez mekkora hiba már!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
EE tök üres ésss nem dobja oda...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Ez túl látványos volt! Kosárban elmegy.Úgyanannyi joga van routet futni, ennyi erővel miért nem deff pass int?
Charlie Firpo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
szarul jönnek ki ezek az elvett TD-k, de jogos volt szvsz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Megint a voverage 😂Jo nem teljesen volt elbaszva
Blevi
több mint 4 éve
a Giants nem csak a Cowboys ellen játszik, hanem a zebrák ellen is
több mint 4 éve
Jones a fehér Winston!A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Edzők oda vannak érte. Ennyi fumble életben nem lehetne. Engem még nem győzött meg.
nagylaza
csebi
több mint 4 éve
Rodaron
2 070
Routeot fut, mi a faszt gondolnak bassza meg
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez túl látványos volt! Kosárban elmegy.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Ássa el magát az elkapo v mit csináljon?
több mint 4 éve
Megint a voverage 😂
több mint 4 éve
A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Edzők oda vannak érte. Ennyi fumble életben nem lehetne. Engem még nem győzött meg.
nagylaza
több mint 4 éve
június környékén ez még igaz is lennemár csak ez hiányozna Trysten Hill szezonjánakBika a d-line elbirja
rva
Blevi
több mint 4 éve
már csak ez hiányozna Trysten Hill szezonjánakBika a d-line elbirja
rva
több mint 4 éve
A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?Mit adtok érte???
nagylaza
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
A Giants-szurkereket kérdezem: ebben a Jones fiúban mennyi fantáziát láttok?
több mint 4 éve
már csak ez hiányozna Trysten Hill szezonjának
több mint 4 éve
Haba
640
Ez milyen play volt????? BaszkiTök szépen kiblokkolták egymást a srácok. Vicc
csebi
több mint 4 éve
Ez milyen play volt????? BaszkiSzar
csebi