Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 4 éve
na ezzel TDre kell menni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
mondjuk a második kórház passz Lamb-nek
több mint 4 éve
Lamb inasba teszi a secet
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labdaLamb megoldja
eaglesmcnabb
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labdaLamb megoldja
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Kezdjem sorolni?Imádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Imádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Baszki meg Romo szerint sem egyértelmű
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Az Eaglesnek nem...végülis 6-10-zel meglehet a csoportgyőzelem bárkinekA magam részéről (nem MM miatt) arra tippeltem az NFL Csevegőben, hogy a Dallas nyeri a csoportot. Most sincs jobb ötletem.Tony Romo... Újabban mindig az jut eszembe róla, amikor pár éve szezon előtt megjósolta a Jax-Packers SB-t, és egyik csapat se került a PO-ba.gondolom annyira is vette komolyan, amennyire lehet.
nagylaza
amikor jött McCarthy, meg Lamb, akkor mindenki elkezdett minket esélyesként kezelni. na igen, csak a kezdő OL hatvan százaléka nincs, a védelem egy határ szar. ezt megmondta volna bárki is szezon előtt?
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
Nem ugy volt h nalunk van a best spec team coach ever?
több mint 4 éve
Arra írtam, pre snap zászlón bebukni egy ilyen TD-t, Judge vérnyomása fel is szököttEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
hazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
több mint 4 éve
Mennyből a pokolba...
több mint 4 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez akkor is égő, ilyet beszopni.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
pedig tökös húzás volt
több mint 4 éve
Ezen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
több mint 4 éve
Ez kamu ...
több mint 4 éve
na elmennek a picsába
több mint 4 éve
de az ilyenekért olyan groundingot adnék, hogy csak zúg
több mint 4 éve
Nem volt grounding?
több mint 4 éve
Jaylon leszokhatna erről a swipe-ről. nem játszik annyira jól, hogy legyen signature move-ja. nem érdemli meg.