Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
Zach Martin szépen takarított Murray előtt.
több mint 10 éve
Jerry szerintem még ez után is inkább Johnny Footballt draftolná.
több mint 10 éve
Ez mindent elmond róla. Annyi ideje volt, hogy még magyarul is megtanult.Sixo67Erre ne fogadj nagy tételben.
több mint 10 éve
Na, már Sanyi már Dopemant is idézget. 😀😀
több mint 10 éve
Ez mindent elmond róla. Annyi ideje volt, hogy még magyarul is megtanult.Tavaly fontosabb volt neki a zenei producerkedés, mint a foci., Aztán kirúgatta magát, elment a Denverbe, játszott 1 alapszakasz meccsen és verte a mellét, hogy AFC West bajnok lett. 😀Jól van Mincey, látom továbbra is okos vagy.iktriadTi tanítottátok.Sixo67
Ja és a követőm twitteren. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Tavaly fontosabb volt neki a zenei producerkedés, mint a foci. Aztán kirúgatta magát tőlünk, elment a Denverbe, játszott 1 alapszakasz meccsen és verte a mellét, hogy AFC West bajnok lett. 😀Jól van Mincey, látom továbbra is okos vagy.iktriadTi tanítottátok.Sixo67
Ja és a követőm twitteren. 😀😀
több mint 10 éve
Fekákat nem szeretem, csak nem akartam rasszistának tűnni.Sixo67viszont a feka srácok jöhetnek 😀
több mint 10 éve
Fekákat nem szeretem, csak nem akartam rasszistának tűnni.Hogy liheg az a milf, adjon már neki valaki vizet.Sixo67neked ő milf? 😀nfl_lover
több mint 10 éve
köszi, csak azért kérdeztem, mert Greg Jennings-et elvileg el akarjuk cserélni és lehet Vincent Jackson érkezik.OFF: holnap van a trade határidő lejárta ugye?KmetyGIgen.iktriad
több mint 10 éve
Jól van Mincey, látom továbbra is okos vagy.iktriadTi tanítottátok.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Hogy liheg az a milf, adjon már neki valaki vizet.Sixo67neked ő milf? 😀
több mint 10 éve
OFF: holnap van a trade határidő lejárta ugye?KmetyGIgen, akkor meg Lynch Floridába.
több mint 10 éve
Salters de elhízott, persze hogy kapkodja a levegőt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
OFF: holnap van a trade határidő lejárta ugye?KmetyGIgen.
több mint 10 éve
Jól van Mincey, látom továbbra is okos vagy.
több mint 10 éve
OFF: holnap van a trade határidő lejárta ugye?
több mint 10 éve
Colt McCoy - From zero to hero.iktriadMármint from hero to zero to hero. Sobri kár hogy nincs itt, mert ez Tebow sikere is!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Imádom ezt a playt, RG3 számtalan firstdownt szerzett belőle, mikor 2012ben egy perccel a vége előtt -8ról elvertük a Baltimoret, Cousins ezzel abszolválta a kétpontost, és most Cooooolt
akkorisredskins
több mint 10 éve
Az Indiánok legyőzik a Cowboyokat? Anakronizmus!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
hogy tényleg miért tradelték el DJax-et? mennyire jól jönne Foles-nak egy ilyen playmaker...nfl_loverMaclin is van ilyen jó... jó, csak majdnem
több mint 10 éve
nfl_lover
912
a főváros levegője áldott hatással van rá ezek szerinthogy tényleg miért tradelték el DJax-et? mennyire jól jönne Foles-nak egy ilyen playmaker...nfl_loverrosszfiú voltbálnalekvár
amúgy a francért nem lehetett Morrisnak adni, kikapok fantasyban 😥
több mint 10 éve
Colt McCoy - From zero to hero.