Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Nem azt mondom, hogy nem volt ilyen, csak az én világképemben nem egy iron QB, na. Ránézek és szinte sajnálom szegényt.valóban, ő csak törött bordával/lyukas tüdővel, meg friss porckorongsérvvel vezetett GWG-t.Szerintem ő mindig is egy törékeny kis virágszál volt, nem említeném együtt mondjuk Big Bennel. Például soha nem láttam, hogy vérző kézzel-lábbal-orral játszott volna.Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.egyébként mikor láttál utoljára Romót? szerinted miért van szarrá törve, ha nem azért, mert bevállalós?
Cypress
slowmotion
Cypress
slowmotion
Szerkesztette: Cypress
több mint 8 éve
de bazmeg, hát tackle-t csinálnak a falembereinken!másik irányba miért bünti, erre miért nem?
több mint 8 éve
Itt miert nem fújják be a holdingot?
több mint 8 éve
FBence
34
tudna valaki egy jó linket küldeni, ahol nem akadozik a stream? 😊 Köszönöm!
több mint 8 éve
valóban, ő csak törött bordával/lyukas tüdővel, meg friss porckorongsérvvel vezetett GWG-t.Szerintem ő mindig is egy törékeny kis virágszál volt, nem említeném együtt mondjuk Big Bennel. Például soha nem láttam, hogy vérző kézzel-lábbal-orral játszott volna.Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.egyébként mikor láttál utoljára Romót? szerinted miért van szarrá törve, ha nem azért, mert bevállalós?
Cypress
slowmotion
Cypress
több mint 8 éve
a pàlyàn kivül van!!!
több mint 8 éve
Cypress
3 228
LOL. Nem válaszoltál, úgyhogy megtettem 50 underre a meccset. 1,9-el adják.Nem vagyok egy nagy Dallas fanJockey Ewing most mérges rád. Ja hogy a Cowboysról van szó. Már elvesztettem a fonalat a sok sorozat között.
Cypress
iktriad
több mint 8 éve
Mert neki általában a csontjai törtek.Szerintem ő mindig is egy törékeny kis virágszál volt, nem említeném együtt mondjuk Big Bennel. Például soha nem láttam, hogy vérző kézzel-lábbal-orral játszott volna.Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.egyébként mikor láttál utoljára Romót? szerinted miért van szarrá törve, ha nem azért, mert bevállalós?
Cypress
slowmotion
Cypress
több mint 8 éve
Zeró passrush
több mint 8 éve
Scandrick a lyukaskezű mindened, ez már a második labda, amit fogni kellett volna
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Szerintem ő mindig is egy törékeny kis virágszál volt, nem említeném együtt mondjuk Big Bennel. Például soha nem láttam, hogy vérző kézzel-lábbal-orral játszott volna.Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.egyébként mikor láttál utoljára Romót? szerinted miért van szarrá törve, ha nem azért, mert bevállalós?
Cypress
slowmotion
több mint 8 éve
Nem vagyok egy nagy Dallas fanJockey Ewing most mérges rád. Ja hogy a Cowboysról van szó. Már elvesztettem a fonalat a sok sorozat között.
Cypress
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ha szép csajok kellenek, akkor a régi Charlie Angyalai.Starsky és Hutch S01E00 most indult 😊az nem fog meg. akkor már inkább a Tídzsé húker, abba' legalább szép lyányok is voltak. meg a William Shatner.
ozibozi
slowmotion
több mint 8 éve
Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.egyébként mikor láttál utoljára Romót? szerinted miért van szarrá törve, ha nem azért, mert bevállalós?
Cypress
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
meg Amanda hamvasanStarsky és Hutch S01E00 most indult 😊az nem fog meg. akkor már inkább a Tídzsé húker, abba' legalább szép lyányok is voltak. meg a William Shatner.
ozibozi
slowmotion
több mint 8 éve
na mindegy. nézzük a meccset.a hálaadásnapi eredménykövetőkben ez a komment számít ordas nagy offnak
slowmotion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Starsky és Hutch S01E00 most indult 😊az nem fog meg. akkor már inkább a Tídzsé húker, abba' legalább szép lyányok is voltak. meg a William Shatner.
ozibozi
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Nem vagyok egy nagy Dallas fan de le a kalappal Prescott előtt, szintekkel bátrabb és bevállalósabb, mint Romo papa.
több mint 8 éve
Azért Elliottot dzépen fogja eddig a Skinsja.
Amare
vissza kéne térni az egyszerű erőfutáshoz, nem ilyen shotgunos flikflakkokkal szórakozni.
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
Starsky és Hutch S01E00 most indult 😊
több mint 8 éve
Azért Elliottot dzépen fogja eddig a Skins
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
nem, Higgy bébi még él és virul. illetve él, de nem virul.Jégcsákány is biztos így van ezzel. Zeusz meg Apollo mondjuk már biztos kimúltak azóta. Sőt azt hiszem Higgins is.Magnum...könnybe lábadok.hát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
de csak féltestvér, mer' a mi safetynk feka csávó
pont, mint a Miért éppen Alaszkában, a rádiós csávó meg a könyvelő féltestvére 😊
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
meg kéne megint nézni, de csak a harmada van meg
majd egyszer biztos leadja valami tévé, mint a Magnumot, aztán elejétől végéig lenyomom.
slowmotion
Charlie Firpo
iktriad
több mint 8 éve
egyszer teszkóba' láttam, meg is vettem az ötödik széria egyik részétakkor irány a virágbolt, ott megvan az egész 6 évad😊de az elejétől kellene, gondolom most a közepében vannak 😕hát én valamikor a cool-on láttam, de most megnéztem a sorozatpluszon is épp megyhát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
pont, mint a Miért éppen Alaszkában, a rádiós csávó meg a könyvelő féltestvére 😊
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
majd egyszer biztos leadja valami tévé, mint a Magnumot, aztán elejétől végéig lenyomom.
slowmotion
NB2
slowmotion
NB2
de úgy meg a levegőben lóg
na mindegy. nézzük a meccset.
több mint 8 éve
Jégcsákány is biztos így van ezzel. Zeusz meg Apollo mondjuk már biztos kimúltak azóta. Sőt azt hiszem Higgins is.Magnum...könnybe lábadok.hát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
slowmotion
Charlie Firpo