Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
Fogadjunk, hogy számított rám nővér!Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Nem, vélettlenül 😊direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
nexion218
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Továbbra is borzalom ahogy foltokban besüt a nap a pályára.Nem szereted a művészi fényeket? Pedig szép
peach
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
direkt írtad pontoslyével????😀Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
Charlie Firpo
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Naaa, ne szeméjeskedjünk, mert nem fogadok. Mert aki fogad, az veszít...A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
iktriad
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
vagy csak ez volt az "icing the kicker". feltételes reflex, asszem így hívják a dolgot 😊Ez az időkérés minek? 😀Lejárt volna az idő
JA most már értem miért kellett. 😀 😀 😀
Greengo
Blevi
több mint 8 éve
Továbbra is borzalom ahogy foltokban besüt a nap a pályára.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Tippmixűtek ezek?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
ezzel együtt kb. több offenset láttunk itt mint egész előző meccsen
több mint 8 éve
A labda lehet vizes, csak legyen teljesen felfújva!elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ez az időkérés minek? 😀Lejárt volna az idő
JA most már értem miért kellett. 😀 😀 😀
Greengo
több mint 8 éve
Ez az időkérés minek? 😀48-ról már nem bíztak benne, elég nagy szél fújdogál a csarnokban
Greengo
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ja, meg oldalszél, hideg oldalszél!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀Mér, vizes nem lehet a labda? Idegesek, izzadnak, idegesen izzadnak, ilyen.
NB2
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
sosem értettem az ilyen banális hibákat.nem tudja pontosan mindenki, hogy benne van a FG-csapatban?
több mint 8 éve
Elég jól felkeményedett a védelmünk.Hideg lehet...
Charlie Firpo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Elég jól felkeményedett a védelmünk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
baszki, LP úgy nézett ki, mint Bledsoe, már kezdtem megijedni, hogy visszaigazoltuk 😊
több mint 8 éve
ügyesen eladta a csávó, hogy nem akart semmi szabálytalant csinálni
több mint 8 éve
I-LÁI?mi az a "Home of LÁI"?levelet kaptak LÁI
slowmotion
toam
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
elèg vicces, hogy mindenki kesztyűben tolja 😀