Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 8 éve
akkor irány a virágbolt, ott megvan az egész 6 évad😊de az elejétől kellene, gondolom most a közepében vannak 😕hát én valamikor a cool-on láttam, de most megnéztem a sorozatpluszon is épp megyhát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
de csak féltestvér, mer' a mi safetynk feka csávó
pont, mint a Miért éppen Alaszkában, a rádiós csávó meg a könyvelő féltestvére 😊
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
meg kéne megint nézni, de csak a harmada van meg
majd egyszer biztos leadja valami tévé, mint a Magnumot, aztán elejétől végéig lenyomom.
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
de az elejétől kellene, gondolom most a közepében vannak 😕hát én valamikor a cool-on láttam, de most megnéztem a sorozatpluszon is épp megyhát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
pont, mint a Miért éppen Alaszkában, a rádiós csávó meg a könyvelő féltestvére 😊
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
majd egyszer biztos leadja valami tévé, mint a Magnumot, aztán elejétől végéig lenyomom.
slowmotion
NB2
több mint 8 éve
legtutibb. mondjuk az utolsó sorozat elején majdnem benyomtam a sztrájkot, mert elkezdték keményen leépíteni a pozitív mellékszereplőket, de aztán az utolsó részre összekapták magukat az írók.Magnum...könnybe lábadok.hát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
slowmotion
Charlie Firpo
meg a Kojak a másik nagy kedvenc. na azok sorozatok voltak, és értelmes dolgokról szóltak.
több mint 8 éve
Probalhatnank egy tacklrn kívüli futást talan
több mint 8 éve
hát én valamikor a cool-on láttam, de most megnéztem a sorozatpluszon is épp megyhát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
de csak az alaszkai körülmények között. nyújorkban tökéletesen rendben lett volna.Ő konkrétan klinika eset volt, ha jól emléxem.abban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
Cypress
(az volt a baj, hogy ha körülötted mindenki helikopter, akkor igazából te vagy heli, mert minden relatív)
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Magnum...könnybe lábadok.hát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Ő konkrétan klinika eset volt, ha jól emléxem.abban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
több mint 8 éve
hát pont ez volt a jó benneabban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
NB2
több mint 8 éve
Lukácsra gondoltam, nyilvánLemmy-t ne....Ez is két láLYkot érne...nem kemény, hanem keménykedik. nagy különbség.Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
nexion218
slowmotion
nexion218
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ő az ISTEN, eszembe se jutna bántani...Lemmy-t ne....Ez is két láLYkot érne...nem kemény, hanem keménykedik. nagy különbség.Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
nexion218
slowmotion
nexion218
Charlie Firpo
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 8 éve
abban a sorozatban nem volt 100as senkiMiért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
Cypress
talàn csak flejsmann
több mint 8 éve
akármi is, a miller láLYttól csak jobb lehet...A Borostyán az nem bor? A neve is mutatjaone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
ozibozi
17 140
csak ha ostyával nyomodA Borostyán az nem bor? A neve is mutatjaone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Lemmy-t ne....Ez is két láLYkot érne...nem kemény, hanem keménykedik. nagy különbség.Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
nexion218
slowmotion
nexion218
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ha odaát rendezik, akkor hosszú, ha ideát, akkor rövid. biztos az időeltolódás miatt.Borzasztó az alkoholkultúrájuk....😊hát ha ilyen három százalékos hervadt szarokat kellene innom, akkor én is kifeküdnék még az arany ászoktól isone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
slowmotion
nexion218
több mint 8 éve
Ez is két láLYkot érne...nem kemény, hanem keménykedik. nagy különbség.Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
nexion218
slowmotion
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
A Borostyán az nem bor? A neve is mutatjaone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Borzasztó az alkoholkultúrájuk....😊hát ha ilyen három százalékos hervadt szarokat kellene innom, akkor én is kifeküdnék még az arany ászoktól isone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
slowmotion
több mint 8 éve
nem kemény, hanem keménykedik. nagy különbség.Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
nexion218
több mint 8 éve
Cypress
3 228
Miért éppen Alaszkábant, csak az unatkozó anyukák szokták nézni. Aggódnom kellene miattad...? 😀ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
hát ha ilyen három százalékos hervadt szarokat kellene innom, akkor én is kifeküdnék még az arany ászoktól isone scotch one beer? Azt amerikában hogy? a scotch szar, sörük meg nincs...amcsi partner aki nagy sörivónak tartja magát, a 6. Borostyán után nem ismerte fel a tolmácsát akivel aznap beutazta az országot...
nexion218
ozibozi
több mint 8 éve
Mert a Lukács kemény? Lemmy kemény volt, de Lukácsrohadt szarul utánozza...na de mér kell úgy keménykedni, mint a Lukács Laciéknak?ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...egy country ènekes
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 8 éve
Iktriad hol vagy, kellene fogadnunk egyet? Kérdés hogy 50 over/vagy under. Szerintem under, de nem vagyok biztos. Szerinted?csak Sobri meg ne lássa, hacsak nem bundáztad meg a meccset, akkor nem szóltam
Cypress
több mint 8 éve
ja, akkor ez biztos a strong safety-nk tesójaEric Church, de nekem sem mond semmit😊ez egyébként miafasz? nem merem felhangosítani a tévét, nehogy felkeljenek a kölkök...Valami langyi country zene. Előadót számcímet nem tudok 😀
slowmotion
Amare
NB2