NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - Arizona Cardinals
több mint 1 éve
nincs gond, csak azért hoztam hogy mert véletlen végre valami működik nem feltétlen az ellenfél hikomatsötét van bocs és picit ittam is2022 TEAM STATS - DEFENSEez az offense, nem?www.nfl.com/stats/team-stats/defense/rushing/2022/reg/allHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
nem úgy tűnik
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
nem
nem mondom hogy elit, inkább közepes a futás védelmük
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
játszottunk hikomat védelmek ellen ótvarul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Amúgy ez a gyerek, aki dobál ész nélkül az Arizonában, ez irányító? Ilyen teljesítményt Hinton szokott hozni.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 949
Zalán nézd, hasítunk. Hackett maradj!
több mint 1 éve
- JC6
6 949
sötét van bocs és picit ittam is2022 TEAM STATS - DEFENSEez az offense, nem?www.nfl.com/stats/team-stats/defense/rushing/2022/reg/allHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
nem úgy tűnik
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
nem
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tomlinson szép elkapásBrett is szépen dobta meg
több mint 1 éve
Több mint 18 pont 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Most gondolok bele, hogy nektek mennyire nyerni kell. Sőt: minden hátralévő meccseteket nyerjétek meg. A Seahawks jár jól ezzel a szezonotokkal.
több mint 1 éve
Simmonst hogy szeretem
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Simmons <3
több mint 1 éve
2022 TEAM STATS - DEFENSEez az offense, nem?www.nfl.com/stats/team-stats/defense/rushing/2022/reg/allHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
nem úgy tűnik
Negritis, a vajda
jobbágy#JC6
nem
több mint 1 éve
- JC6
6 949
ez az offense, nem?www.nfl.com/stats/team-stats/defense/rushing/2022/reg/allHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
nem úgy tűnik
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Azért a hawksét elbaszhatnánk, csak, hogy kevésbé nézzünk ki baleknak 😀van egy jó híremHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezonA mágikus utolsó négy meccs van, ne feledjük, ilyenkor mentjük a szezont/basszuk el a draftunk, s kezdünk el számllgatni, milyen picire vagyunk, hogy letaszítsuk a Kansast, és meg sem állunk..
Vonster
Zalán
idén nem basszuk el a draftunk!!!!
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
van egy jó híremHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezonA mágikus utolsó négy meccs van, ne feledjük, ilyenkor mentjük a szezont/basszuk el a draftunk, s kezdünk el számllgatni, milyen picire vagyunk, hogy letaszítsuk a Kansast, és meg sem állunk..
Vonster
Zalán
idén nem basszuk el a draftunk!!!!
több mint 1 éve
Ha egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezonA mágikus utolsó négy meccs van, ne feledjük, ilyenkor mentjük a szezont/basszuk el a draftunk, s kezdünk el számllgatni, milyen picire vagyunk, hogy letaszítsuk a Kansast, és meg sem állunk..
Vonster
több mint 1 éve
www.nfl.com/stats/team-stats/defense/rushing/2022/reg/allHa egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
nem úgy tűnik
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Valószínűleg ez segít ennyit, igen 😀Ha egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
- JC6
6 949
Ha egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezona cards futás elleni d-je elég szar szerintem, ami látszik is
Vonster
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Ha egész szezonban így ment volna a futójátékunk lehet nem lett volna ekkora katasztrófa a szezon
több mint 1 éve
ja will > murray&mack > gordon&ja will
több mint 1 éve
13an voltak fent? 😀
több mint 1 éve
goodman, lance ball, gordonGordon, a kurva anyádatfigy én már attól boldog vagyok hogy Gordon nincs a keretbente jó ég ez egy TD a 3. negyedben? nem álmodom?Most fordul meg a szezon, és tesszük le a jövő évi csapatot.
jobbágy#JC6
Zalán
Negritis, a vajda
Zalán
mindig kell vmi fogalmatlan
több mint 1 éve
Gordon, a kurva anyádatfigy én már attól boldog vagyok hogy Gordon nincs a keretbente jó ég ez egy TD a 3. negyedben? nem álmodom?Most fordul meg a szezon, és tesszük le a jövő évi csapatot.
jobbágy#JC6
Zalán
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
elég brainfart int volt, de hátha lesz safety