Denver Broncos - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy a mai esetleges győzelem melyik csapatnak lehet károsabb....van benne valami!
flzoli
több mint 5 éve
tessék, itt a futás
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 5 éve
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy a mai esetleges győzelem melyik csapatnak lehet károsabb....
több mint 5 éve
Rambovits
118
Ez most hatalmas védekezés volt, fg-n tartani
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1191117745703849984Aki mozgás alapján nem tudja megkülönböztetni a játékosokat egymástól a minősíthetetlen streameken az annyit is ér.... 😊
Negritis
több mint 5 éve
felfelé? 😀majd ma megindítjuk őket a lejtőnPatsIgazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Antonius
Kampman
gedam
több mint 5 éve
Ezt megúsztuk, nagyon üresen volt az elkapó...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1191117745703849984szerintem nem zavaró 😀
Negritis
több mint 5 éve
gedam
5 902
majd ma megindítjuk őket a lejtőnPatsIgazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Antonius
Kampman
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1191117745703849984
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
gedam
5 902
ez akkor 3pont lesz a brownsnak
több mint 5 éve
xrace77
4 515
Azért minimális futójáték kéne.
több mint 5 éve
Bocsi, de itt úri közönség szemléli a tojásfocis párviadalt, az indokolatlan Pats villantás és mutogatás itt nem megengedett. KösziPatsIgazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Antonius
Kampman
több mint 5 éve
xrace77
4 515
Hamilton észnél volt.
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Kócsing és tehetség. Belicsek és Brédi.PatsIgazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Antonius
Kampman
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Rambovits
118
úúú, ez röfögött
több mint 5 éve
Nehéz megmondani, mert olyan QB hajigálta a labdákat akinél futni is alig kellettJuliska nem volt ilyen gyors szerintem...Nem mostanában láttam Broncos TE-t ilyen gyorsan futni 😀Tamás bátya volt gondolom az utolsó, bár ő se volt egy gyorsvonat 😊
StormST
flzoli
StormST
több mint 5 éve
Kampman
28 290
PatsIgazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Antonius
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Igazad van, de mondj egy franchise-t, ahol minden rendben ? 😀 Lyuk mindig van, de ezt kócsinggal, tehetséggel (szerencsével) azért láttunk már elfedni...Na, ha ma kikap a Browns, lehet kezdeni nézegetni a top 15öt a drafton. Egyébként meg szégyellje magát mindenki, akinek köze van hozzá, hogy a tavaly látott korrekt csapatot így lezüllesztették.Én azért alapból soknak éreztem a hype-ot a Brownsra idén, sokkal több probléma van annál a franchise-nál, mint amennyit néhány jó igazolással vagy akár drafttal helyre lehet hozni.
Antonius
Kampman
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Rambovits
118
virgil green, heuermann, butt najh nekem sikerült 3at 😀Heuerman és Vernon Davis ment volna fejből 😀 a harmadik Fant, de az csalás őt ma már láttuk 😀
Negritis
több mint 5 éve
kiadósabb zakó után érik a konyhai tűz