Denver Broncos - Cleveland Browns
több mint 5 éve
akkor miért nem futnak, o van chubb és 8 passz 4 futás eddig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Ez elég szánalmas tamádás volt...Én mondtam, hogy ez már a győzelmi playbook.
Össze kéne rakni a futást, mert eddig abból lószar se jött...
StormST
több mint 5 éve
Ez elég szánalmas tamádás volt...Össze kéne rakni a futást, mert eddig abból lószar se jött...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
gedam
5 902
háttal akarta megfutni a first downt😂😂
több mint 5 éve
Antonius
1 700
félelmetesen szar mayfieldKonyhással kézen fogva. De tény, ez a sophomore év ritka szar neki, én már csak abban reménykedem, hogy jövőre jön vki, aki rá szabja a Browns offense játékát. Mert Konyhás balfaszsága se menti a pontatlanságát
P@trik
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
gedam
5 902
mayfielden ha látsz bármiféle elhivatottságot, akarást, alázatot, szorgalmat, szóljál. sztem még konditerembe se jár, olyan pohos. a reklámban úgy néz ki, mint puskás 82-ben.félelmetesen szar mayfieldkitchen
P@trik
Janek
több mint 5 éve
Miért küldted ki a konyhába? Mert csúnyán beszélt büntiből?félelmetesen szar mayfieldkitchen
P@trik
Janek
több mint 5 éve
félelmetesen szar mayfieldDöbbenet, hétről hétre.
P@trik
több mint 5 éve
félelmetesen szar mayfield
több mint 5 éve
Rambovits
118
Kell is ez, érezze a nyomást.
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Sutton már az előző szezonban is felzabálta a legjobb cornereket is, csak a dobások felét droppolta. Idén viszont be van ragasztózva a keze, elképesztő nagyot fejlődött az offseasonban, és még mindig piszkosul fiatal.
több mint 5 éve
Parádés volt Ward is...mármint? Ennél jobb helyzetbe nem is lehetett volna, itt Sutton egyszerűen parádés volt
zsutu
több mint 5 éve
Nem érezni kell, látni, nyisd ki a szemed 😉Franchise WR. És még nem is franchise QB dobál neki.Én valahogy ezt még mindig nem érzem rajta, nem tudnám megmondani, hogy miért. TOP kategóriás WR lehet belőle, de nem érzem az elit kategóriát nála
Cruyffista
flzoli
több mint 5 éve
Franchise WR. És még nem is franchise QB dobál neki.Én valahogy ezt még mindig nem érzem rajta, nem tudnám megmondani, hogy miért. TOP kategóriás WR lehet belőle, de nem érzem az elit kategóriát nála
Cruyffista
több mint 5 éve
zsutu
785
Parádés volt Ward is...
több mint 5 éve
Franchise WR. És még nem is franchise QB dobál neki.dehogynem 😀
Cruyffista
több mint 5 éve
Na ideje akkor a győztes forgatókönyvet (=playbookot) elővenni
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Franchise WR. És még nem is franchise QB dobál neki.
több mint 5 éve
erről lemaradtam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Lecsó
3 115
Azért ehhez kellett kortland is rendesen
több mint 5 éve
Ilyen elkapóval könnyű 😊