Denver Broncos - Indianapolis Colts
2 napja
Ez mekkora play lett volna, ha nem lép be...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 napja
fake.id
54
az ultimate vicc az, hogy a picsába lehet ilyen játékkal 50% környékén lenni. 0 flow van az egész csapatban és ez a jellegtelen húgy védelem is bőven erőn felül teljesít a 2. meccs óta (meg a packers 2. félidő is már teljesen jó volt, csak addig szoptak 5000 yardot futásból 1.5 meccs alatt)Azzal nincs baj, ha AR rossz lesz, Flacco helyett majd dobal Mitchell. AR szintjet hozzahát még a játékosai xdNem akartam leloni a poent, de Steichen nagyjabol minden meccsen teljesen elhal a masodik felidore, szamtalan alkalommal szinte pontot sem csinalunk. Mar a szunetben sejtettem, hogy megint ez jon, Steichen megint teljesen vakon van....és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
Negritis, a vajda
Stez
fake.id
Stez
2 napja
Szerintem az osztrák csapatot nem nagyon érdekli 😊ez a védelem fogja megtörni a chiefs dinasztiátReméljük ezt Ried nem olvassa
Cruyffista
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
ez a védelem fogja megtörni a chiefs dinasztiátReméljük ezt Ried nem olvassa
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 napja
Amikor Paye megserul abban, hogy beall a falba, az sem rossz, amikor meg sem mozdult 😂
2 napja
Cruyffista
3 397
ez a védelem fogja megtörni a chiefs dinasztiát
2 napja
Azzal nincs baj, ha AR rossz lesz, Flacco helyett majd dobal Mitchell. AR szintjet hozzahát még a játékosai xdNem akartam leloni a poent, de Steichen nagyjabol minden meccsen teljesen elhal a masodik felidore, szamtalan alkalommal szinte pontot sem csinalunk. Mar a szunetben sejtettem, hogy megint ez jon, Steichen megint teljesen vakon van....és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
Negritis, a vajda
Stez
fake.id
2 napja
KAD 🥰
2 napja
fake.id
54
hát még a játékosai xdNem akartam leloni a poent, de Steichen nagyjabol minden meccsen teljesen elhal a masodik felidore, szamtalan alkalommal szinte pontot sem csinalunk. Mar a szunetben sejtettem, hogy megint ez jon, Steichen megint teljesen vakon van....és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
Negritis, a vajda
Stez
2 napja
Nem akartam leloni a poent, de Steichen nagyjabol minden meccsen teljesen elhal a masodik felidore, szamtalan alkalommal szinte pontot sem csinalunk. Mar a szunetben sejtettem, hogy megint ez jon, Steichen megint teljesen vakon van....és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
Negritis, a vajda
2 napja
Jó, ez p6 király volt, de sackja van már ma?egy fél
Teabee
meg 1 tfl
meg 1 qb hit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Nehogy átmenjünk preventbe
2 napja
Brotesz
132
ennek már vége van....és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
Negritis, a vajda
2 napja
fake.id
54
mióta átkapcsoltunk a bills-lionsról, megnézhettem ismétléből, hogy taylor mekkora debil volt, offense tdt vitt a broncos és pick6et egy fulldebil kivitelezésű trick playből. amatőr iktriad
2 napja
Pedig őt is ekéztétek, hogy agyatlan. Csak megtanult focizni. Akkor még Bo-nak is összejöhet egy Orton féle karrierazért a Bonitto-PS2 páros szépen kiegészíti egymástBonitto konkretan jobb mint az utobbi evek blue chip pass rusher prospectjei
Negritis, a vajda
Cruyffista
2 napja
Ne haragudj Stez, de ez mi? 😃 mi is szarok vagyunk, na de ti…Finished club. 🤣
- JC6
2 napja
Shanny Magic
226
Úton a 5th Seedért
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 napja
Teabee
719
Jó, ez p6 király volt, de sackja van már ma?
2 napja
Ezt tedd el egy humorosba, tedd már meg nekem hogy ezt felírodId. Knézy
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Ezt a meccset egyáltalán nem értem. Nagyjából le kéne léptetni mind a kettő csapatot.
2 napja
...és itt izgultatok....nem is értem.... 😀nincs még vége
Foresz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Cruyffista
3 397
azért a Bonitto-PS2 páros szépen kiegészíti egymástBonitto konkretan jobb mint az utobbi evek blue chip pass rusher prospectjei
Negritis, a vajda
2 napja
...és itt izgultatok....nem is értem.... 😀
2 napja
- JC6
7 063
Ne haragudj Stez, de ez mi? 😃 mi is szarok vagyunk, na de ti…