Denver Broncos - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért fumbli után megkapta az esélyt a kis szaros.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Na így màr jobb a szitu😊
több mint 12 éve
Ball again! 😊
több mint 12 éve
Végre valami történt.
több mint 12 éve
decker hogy maradhatott ennyire üresen?
több mint 12 éve
Legalább egy FG kéne, két támadásnyi különbség már elég lehet talán, de ez a 7 pont nem nyugtat meg. :/TomifinnJaja senkit.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Legalább egy FG kéne, két támadásnyi különbség már elég lehet talán, de ez a 7 pont nem nyugtat meg. :/
több mint 12 éve
Pedig szerintem az offensetekben is benne van a big play, figyeljétek csak meg, én impotensebb játékra számítottam ott tőletek.Tomifinnvégülis...az is big play ha int-et dob smith😊
több mint 12 éve
Pedig szerintem az offensetekben is benne van a big play, figyeljétek csak meg, én impotensebb játékra számítottam ott tőletek.
több mint 12 éve
Szerencsére a jobb Colquitt nálunk van.
több mint 12 éve
a védökre nem lehet panasz eddig a maásodik félidőben (ahogy általában megszokhattuk), ideje lenne valamit az offense-nek is asztalra tennieehhÁlom, édes álom 😀
több mint 12 éve
a védökre nem lehet panasz eddig a maásodik félidőben (ahogy általában megszokhattuk), ideje lenne valamit az offense-nek is asztalra tennie
több mint 12 éve
Baró jó volna egy épkézláb drive
több mint 12 éve
az sokmegint zászloJanekFYI:
Penalties (Yds) KC:5(25) DEN:7(41)PM_the_sheriff
több mint 12 éve
miller lesérül aki ellen fisher egész jó volt, erre wolfe megszopatja😊
több mint 12 éve
megint zászloJanekFYI:
Penalties (Yds) KC:5(25) DEN:7(41)
több mint 12 éve
Wolfe! 😊
több mint 12 éve
Eddig a szokásos Colquitt Bowl megy.
több mint 12 éve
Eléggé szenvedünk támadásban. :/
több mint 12 éve
Jó punt volt. 😕)
több mint 12 éve
inkább futottunk volna háromszor😊
több mint 12 éve
nah most kellene valami momentum a támadóktól ha már összejött a 3&out