NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 11 éve
PM_the_sheriff
1 155
Azért fumbli után megkapta az esélyt a kis szaros.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
G0007
463
Na így màr jobb a szitu😊
több mint 11 éve
Tomifinn
947
Ball again! 😊
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Végre valami történt.
több mint 11 éve
decker hogy maradhatott ennyire üresen?
több mint 11 éve
PM_the_sheriff
1 155
Legalább egy FG kéne, két támadásnyi különbség már elég lehet talán, de ez a 7 pont nem nyugtat meg. :/TomifinnJaja senkit.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 11 éve
Tomifinn
947
Legalább egy FG kéne, két támadásnyi különbség már elég lehet talán, de ez a 7 pont nem nyugtat meg. :/
több mint 11 éve
Pedig szerintem az offensetekben is benne van a big play, figyeljétek csak meg, én impotensebb játékra számítottam ott tőletek.Tomifinnvégülis...az is big play ha int-et dob smith😊
több mint 11 éve
Tomifinn
947
Pedig szerintem az offensetekben is benne van a big play, figyeljétek csak meg, én impotensebb játékra számítottam ott tőletek.
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Szerencsére a jobb Colquitt nálunk van.
több mint 11 éve
a védökre nem lehet panasz eddig a maásodik félidőben (ahogy általában megszokhattuk), ideje lenne valamit az offense-nek is asztalra tennieehhÁlom, édes álom 😀
több mint 11 éve
a védökre nem lehet panasz eddig a maásodik félidőben (ahogy általában megszokhattuk), ideje lenne valamit az offense-nek is asztalra tennie
több mint 11 éve
PM_the_sheriff
1 155
Baró jó volna egy épkézláb drive
több mint 11 éve
az sokmegint zászloJanekFYI:
Penalties (Yds) KC:5(25) DEN:7(41)PM_the_sheriff
több mint 11 éve
miller lesérül aki ellen fisher egész jó volt, erre wolfe megszopatja😊
több mint 11 éve
PM_the_sheriff
1 155
megint zászloJanekFYI:
Penalties (Yds) KC:5(25) DEN:7(41)
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Wolfe! 😊
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Eddig a szokásos Colquitt Bowl megy.
több mint 11 éve
Tomifinn
947
Eléggé szenvedünk támadásban. :/