Denver Broncos - Kansas City Chiefs
2 napja
Ne vedd magadra, csak Russ hate 😀Igazából kár a Bengalsért, Vasas helyett jobb lenne.? Steelers-Broncos 13-6
Heisman nádor
Szokol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 napja
Igazából kár a Bengalsért, Vasas helyett jobb lenne.? Steelers-Broncos 13-6
Heisman nádor
2 napja
Igazából kár a Bengalsért, Vasas helyett jobb lenne.ha megnézem az 5 csapatot: colts, dolphins, steelers, broncos, bengals
Heisman nádor
akkor a cincynek lenne leginkább ott a helye
de ugye ezt nem kereterősségre meg ilyenekre adják hanem eredményekre
ott se ártana kicsit átgondolni az edzőket mer egy Tomlin, Payton, bármelyik Harbough simán hazai pályát hoz össze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Igazából kár a Bengalsért, Vasas helyett jobb lenne.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 napja
liljordan remélem nem súlyosuh, abba az én derekam is megfájdult
Negritis, a vajda
2 napja
"jerry is eating rice"nem lehetne inkább a golden globest nézni?
2 napja
liljordan remélem nem súlyos
2 napja
A Golden Globest is mi nyerjük? Vagy miért mutogatják? 😊
2 napja
Gerichill
529
Előbb nyerjük meg a meccset, aztán ha bejutunk a PO-ba az már ajándék 10 év éhínség után. 🧡💙
2 napja
Old, but GoldSzerintem mindenkit megbaszunk PO-ban, a Chiefst kétszer is 😉Bátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 napja
Szerintem mindenkit megbaszunk PO-ban, a Chiefst kétszer is 😉ez nekünk PO technikailag 😊
Heisman nádor
2 napja
Szipeter
1 788
Ha megsérül jön Breki?😁Konkrétan le se kell játszaniBátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
Zalán
2 napja
Szerintem mindenkit megbaszunk PO-ban, a Chiefst kétszer is 😉Bátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
2 napja
shagi0206
11 210
Ennyire azért nem kilátástalan a helyzet. Lehet a BIllsnél nem jön majd össze semmi, nálatok meg minden.Konkrétan le se kell játszaniBátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
Zalán
2 napja
dedededeKonkrétan le se kell játszaniBátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
Zalán
még sörözni is lehet fogok ha PO meccset játszunk
2 napja
az a wentz kéz :s
2 napja
Konkrétan le se kell játszaniBátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
shagi0206
2 napja
Persze, ennek így kell nekiállni.A Chiefs amúgy nincs pályán igazából. Nem mintha bármennyire is érdekelneJelenleg én azt érzem, hogy ha a már megszűnt Kaposvár Goldenfox lenne az ellenfél akkor is itt ráznám az öklömet 😅 a playoff a tét, hol érdekel ki az ellenfél
Heisman nádor
Bozontron
De hogy mennyire szarul alakult a ligában az utolsó forduló, az hihetetlen, izgalommentes az egész. Ezért nem örültem a rájátszás bővítésének.
2 napja
Assurbanapli
1 499
Jól hangzik. Legyen.Szegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
2 napja
shagi0206
11 210
Bátyám Broncos fan, kérdeztem hogy szerinte lesz esély a Bills ellen? Szerinte semmi 😊ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
Negritis, a vajda
2 napja
ahhoz az kéne hogy a Billst verjük előszörSzegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
Szipeter
2 napja
Szipeter
1 788
Szegèny Bengals ès Miami drukkerek várhatóan ne nagyon remènykedjenek 😏Remélem a Chiefs visszakapja ezt, és stílszerüen a Denver "beengedésével", majd jól kikapnak a Denvertől
dande2
2 napja
Ez végig ilyen komolytalan lesz?Igen. Ez az amerikai foci lélektana. Aztán ez a Chiefs végigmegy. A második félidőben már a Denver is pihentet.
Szokol
2 napja
Bozontron
415
A Chiefs amúgy nincs pályán igazából. Nem mintha bármennyire is érdekelneJelenleg én azt érzem, hogy ha a már megszűnt Kaposvár Goldenfox lenne az ellenfél akkor is itt ráznám az öklömet 😅 a playoff a tét, hol érdekel ki az ellenfél
Heisman nádor