NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Denver Broncos - Los Angeles Chargers
több mint 4 éve
Popsi nagyon szalad!
több mint 4 éve
Az már remek, ha a védelem is inkább az egyéni statokra megy rá és otthagyják a területet...
több mint 4 éve
Lock teljesen szétcsúszott. Paxton Lynch szelleme kísért....Remélhetőleg végigtolják vele a szezont, hogy kiderüljön tényleg alkalmatlan-e a kezdő szerepre. Most egy sérülés pad talán jövőre életút senkinek sem jó
roberto23
több mint 4 éve
Lock teljesen szétcsúszott. Paxton Lynch szelleme kísért....
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
És amúgy hiányzik a liga legjobb safetyje ebből a védelemből...
több mint 4 éve
Herbert úgy osztogatja a TD-ket, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog az életben!
több mint 4 éve
Szánalmas...Kb ez az egy szó jut eszembe erről.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Ez oda volt dobva. Herbert zseniális.
több mint 4 éve
Huu bazze. Herbi elkezdett nyerni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
jóva biztos ami biztos a rush d# is szétesett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na én nézem inkább a Nascart, nektek további jó meccsnézést/szenvedést
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Komolyan. Miben lehet bízni a második félidőben? Oké. Nincs Sutton. De ma ninxs Tim Patrick. Ki az a Tim Patrick? És akkor hogy létezik hogy nem futunk sehogy sem. Ez egyre kínosabb kezd lenni..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Hát igazából.nem tudom mit irjak. Az offense iszonyú ötlettelen és nyögvenyelős. Lock látványosan nem bízik a falban, nincs meg a kémia az elkapókkal meg úgy kb semmi nem működik rendesen. Csalódás. Pont azt a pluszt hiányolom belőle, ami tavaly megvolt. A defense jól kezdett, de szokas szerint amikor igazan kellett vna benyeltek kb mindent.
A spec team meg továbbra is szar, de legalább td-t nem ajándékoztunk meg nekik...
Szerkesztette: rob3r7o
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Csak én láttam úgy, hogy konkrétan fordítva volt a holding és Williams nyomta el Bouye-t? 😀
több mint 4 éve
Justin Herbert had a 50-4 TD-INT ratio in the red zone in college
— Eric Edholm (@Eric_Edholm) November 1, 2020
Can see how effective he is down there with his patience for letting routes develop and finding his man
Impressive.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Oje ehhez még rookie
több mint 4 éve
mindegy igazából, mind2-t ő baszta el sajnosRossz hsz-t idéztem. A 2. downos passzra akartam reagálni.az a 2.ra voltés Philip megint ott volt 1st downra ...Ráparázott a rushra, nem állt bele a dobásba, karból meg nem ment el Lindsay-ig.
Negritis
empty taxi
a 3.ra juditnak ment a labda de a slant-n ott volt lindsay
Negritis
empty taxi
több mint 4 éve
Rossz hsz-t idéztem. A 2. downos passzra akartam reagálni.az a 2.ra voltés Philip megint ott volt 1st downra ...Ráparázott a rushra, nem állt bele a dobásba, karból meg nem ment el Lindsay-ig.
Negritis
empty taxi
a 3.ra juditnak ment a labda de a slant-n ott volt lindsay
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
3 sack és beesik Herbert odáig 😊Na majd a D és a safetytouchback szóval max p6
FLZOLI
Negritis
több mint 4 éve
benyelünk még1 TD-t a félidő előtt?
több mint 4 éve
faszom jewell kicsit túltolta Allen-n és Walker bukta a sacket
több mint 4 éve
Lock-ot elengedtem egy időre, nincs miért állandóan elővenni. Nem mutat franchise QB életjeleket
több mint 4 éve
Na majd a D és a safetytouchback szóval max p6
FLZOLI