Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
A mérték nem kérdés, több pálinka van itthon mint ameddig képes vagyok magamnál lenni, csakhogy olyanjól ragozzak mint RicsiMár egy ideje szerintem csak a mértéke a kérdéses xDSixo67Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Nem, de illet volna a Dallasnak TD-t csinálnia... vagy legalább FG-t berúgnia17-14 helyett 20-7ThundersNFLmiért, ha berúgja Bailey, akkor Prater kihagyja?Shilkor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
17-14 helyett 20-7ThundersNFLaz elején is volt ilyen, csak ott 3-7 helyett lett 0-14, éljenek az elgázolt punterek
több mint 9 éve
Jó ez a Lions nagyon, csak ne gyökérkedjék el
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Turnovert érzek Romo tájon
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Csak ano nemDeal mindenki jól jár!ThundersNFLIszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
több mint 9 éve
Már egy ideje szerintem csak a mértéke a kérdéses xDIszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
több mint 9 éve
17-14 helyett 20-7ThundersNFLmiért, ha berúgja Bailey, akkor Prater kihagyja?
több mint 9 éve
Mind1, az s meg az l egymás mellett vannak, majdnem.Lindsey lesz azShilkorLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 9 éve
Döntő drive jön asszem...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Jó kérdés ? 😮
több mint 9 éve
Deal mindenki jól jár!Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
Draft
több mint 9 éve
17-14 helyett 20-7
Draft
több mint 9 éve
Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.
több mint 9 éve
Szerintem az feltűnt volna. A hajviselet miatt.Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.Sixo67Derek volt az biztosvalakis
több mint 9 éve
Prater elit
több mint 9 éve
Tessék, Bazza, nem a meccs előtt kell berúgni az FG-t 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befele
több mint 9 éve
még az arizona meccsen maradtLindsey lesz azShilkorLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 9 éve
Annyit ígérhetek, hogy szorosabb lesz, mint az októberi - már ha nem bénáztok sokat 😀Ha egy negatív mérlegű csapat győz januárban a Lambeau-n, minden tiszteletem a tietek 😀Kampmanna nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.Sixo67Derek volt az biztos