Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem inkább OJ Simpsont kéne leigazolniuk. Rá is kérdezek Ricsinél.DuffOJ meg fog makkanni, múltkor volt valami hír arról, hogy van valami szar betegsége
több mint 9 éve
És a feleségét sem bírná odáig elcibálni ájult állapotban.Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steznincs liftjükgaben
több mint 9 éve
😀😀Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyengaben
több mint 9 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steznincs liftjük
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
fém érzékenyRay Rice a Steelersbe nem jó?Steztiltja a vallásaShilkor
több mint 9 éve
Ottan Józsi bá a tanyán hejjjPetersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyengaben
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Hmmm csak 3 ember visszatérése kérdéses
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Szerintem inkább OJ Simpsont kéne leigazolniuk. Rá is kérdezek Ricsinél.
több mint 9 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomerBezzeg Cason leigazolása mennyivel jobb ötlet volt.
több mint 9 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyen
több mint 9 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steztiltja a vallása
több mint 9 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?
több mint 9 éve
big tits brunett fucks like an angelAzok a dudák O_OSixo67Megint átkapcsoltál valamelyik 18+os csatornára, mi? 😀😀 Esetleg Linsey Duke instagram képeit nézegeted?iktriad
több mint 9 éve
Na pontot kell csinálni.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
me' ez most mért volt meglepetés h nekimentek 4-re ?Dripén sem értem. no brainer. kettőből egyszer csak tud egy yardot haladni a liga második legjobb rush O-ja akár a legjobb rush D ellen is
több mint 9 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötlet
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Szimplán csak dühös vagyok a Cowboysra mert megy a mixem 😀 Ettől még a statisztika igaz 😀bobi0092Ha ma kikap a Cowboys akkor Lucknak több Playoff győzelme lesz mint Romonak? 😀bobi0092De megnőtt az arca valakinek a Benglas gyapálástól( már az avatarja alapján ). 😀😀iktriad
Turnovert érzek Romo tájonbobi0092Ilyen megérzésekkel nem a Cowboyst hibáztatnám, inkább költsd a pénz fagyira.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Azok a dudák O_OSixo67Megint átkapcsoltál valamelyik 18+os csatornára, mi? 😀😀 Esetleg Linsey Duke instagram képeit nézegeted?
több mint 9 éve
Azok a dudák O_OSixo67Playboy dudák, Playboy dudák
(Rém rendes család)
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Sebii
3 526
Hát hogy nekimentek arra kezdett ott ajajozni.Ajaj Ricsi, istenem ez az ember...SebiiMit mondott?Vrijbloed
több mint 9 éve
na a detroit kezd kicsuszni. bazzani remeg.VenturaMe valakis nem ivott vagy 10 perce, egyből TD lett.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Clutts Clutts!!!!!!!!!!!!!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=Qh_lB4xHqWwkorán van még ehhez
Boys Boys Boyshpeter93
több mint 9 éve
Még a mixed visszajöhet.Szimplán csak dühös vagyok a Cowboysra mert megy a mixem 😀 Ettől még a statisztika igaz 😀bobi0092Ha ma kikap a Cowboys akkor Lucknak több Playoff győzelme lesz mint Romonak? 😀bobi0092De megnőtt az arca valakinek a Benglas gyapálástól( már az avatarja alapján ). 😀😀iktriad