Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem inkább OJ Simpsont kéne leigazolniuk. Rá is kérdezek Ricsinél.DuffOJ meg fog makkanni, múltkor volt valami hír arról, hogy van valami szar betegsége
több mint 10 éve
És a feleségét sem bírná odáig elcibálni ájult állapotban.Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steznincs liftjükgaben
több mint 10 éve
😀😀Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyengaben
több mint 10 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steznincs liftjük
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
fém érzékenyRay Rice a Steelersbe nem jó?Steztiltja a vallásaShilkor
több mint 10 éve
Ottan Józsi bá a tanyán hejjjPetersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyengaben
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hmmm csak 3 ember visszatérése kérdéses
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Szerintem inkább OJ Simpsont kéne leigazolniuk. Rá is kérdezek Ricsinél.
több mint 10 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomerBezzeg Cason leigazolása mennyivel jobb ötlet volt.
több mint 10 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötletJakehomermindegy csak paraszt legyen
több mint 10 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?Steztiltja a vallása
több mint 10 éve
Ray Rice a Steelersbe nem jó?
több mint 10 éve
big tits brunett fucks like an angelAzok a dudák O_OSixo67Megint átkapcsoltál valamelyik 18+os csatornára, mi? 😀😀 Esetleg Linsey Duke instagram képeit nézegeted?iktriad
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
Na pontot kell csinálni.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
me' ez most mért volt meglepetés h nekimentek 4-re ?Dripén sem értem. no brainer. kettőből egyszer csak tud egy yardot haladni a liga második legjobb rush O-ja akár a legjobb rush D ellen is
több mint 10 éve
Petersont kellett volna Tate helyett leigazolni, micsoda ötlet
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szimplán csak dühös vagyok a Cowboysra mert megy a mixem 😀 Ettől még a statisztika igaz 😀bobi0092Ha ma kikap a Cowboys akkor Lucknak több Playoff győzelme lesz mint Romonak? 😀bobi0092De megnőtt az arca valakinek a Benglas gyapálástól( már az avatarja alapján ). 😀😀iktriad
Turnovert érzek Romo tájonbobi0092Ilyen megérzésekkel nem a Cowboyst hibáztatnám, inkább költsd a pénz fagyira.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Azok a dudák O_OSixo67Megint átkapcsoltál valamelyik 18+os csatornára, mi? 😀😀 Esetleg Linsey Duke instagram képeit nézegeted?
több mint 10 éve
Azok a dudák O_OSixo67Playboy dudák, Playboy dudák
(Rém rendes család)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Hát hogy nekimentek arra kezdett ott ajajozni.Ajaj Ricsi, istenem ez az ember...SebiiMit mondott?Vrijbloed
több mint 10 éve
na a detroit kezd kicsuszni. bazzani remeg.VenturaMe valakis nem ivott vagy 10 perce, egyből TD lett.
több mint 10 éve
Clutts Clutts!!!!!!!!!!!!!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=Qh_lB4xHqWwkorán van még ehhez
Boys Boys Boyshpeter93
több mint 10 éve
Még a mixed visszajöhet.Szimplán csak dühös vagyok a Cowboysra mert megy a mixem 😀 Ettől még a statisztika igaz 😀bobi0092Ha ma kikap a Cowboys akkor Lucknak több Playoff győzelme lesz mint Romonak? 😀bobi0092De megnőtt az arca valakinek a Benglas gyapálástól( már az avatarja alapján ). 😀😀iktriad