Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Carey, és Whitehead visszajött, pedig ők is kiszáradtak elivelgkiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de azt nem hallottam, hogy nem is jön visszaStez
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Spencer megcsinálhatná a sacket
több mint 9 éve
Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.kiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de azt nem hallottam, hogy nem is jön visszaStez
több mint 9 éve
Nem a védő hibája, hogy Beasley egy tökmag, de az igen, hogy fejjel repült bele az arcába. Szóval technikailag szabálytalan.Ugyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJakehomerJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Széfti veszély?ThundersNFL:: HIBÁS KÉP ::Go Pats!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ezt most azért, hogy a 99 yardos TD drive után legyen egy 95 yardos is?
több mint 9 éve
kiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de azt nem hallottam, hogy nem is jön vissza
több mint 9 éve
Széfti veszély?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Fényt kapott a Cowboys
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Eddig is ott nézte és volt 😀Bazza él még?VrijbloedSzerintem Sport tv-ben nézi a meccset olyenkor nem szokott eredmény követőzni
Ross a kurva anyád basszuk már ki a picsábavalakis
több mint 9 éve
visszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussal
több mint 9 éve
Bazza él még?VrijbloedSzerintem Sport tv-ben nézi a meccset olyenkor nem szokott eredmény követőzni
Ross a kurva anyád basszuk már ki a picsába
több mint 9 éve
Lol "Miért nem tartozik a jócsapatok közé a Lions?"Illuminati
Mert utálják őket a bírókDuff
több mint 9 éve
VIZSGÁZÓ SMS!!!iktriadmár olyat is lehet?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Azért lett volna holding amit be kellett volna fújni, de JJ hazai pályáján nem illik 😀
több mint 9 éve
Duff
3 133
Lol "Miért nem tartozik a jócsapatok közé a Lions?" Mert utálják őket a bírók
több mint 9 éve
LOL, ez megvan otthon. 😀Romo mekkora idióta atyaég, másodszor futkorászik mindenfelé, de bele a sackbeStezgaben
több mint 9 éve
Ugyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Bailey benyomott 2 Bélizt oszt messzebbről meg bevágja LOLThundersNFLKevered Praterrel
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Nem értem miért akart mindenképpen a zsebben maradni.SchleckHa eldobja mégis hátha Intentional Grounding
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Na tegyen fel az O pontokat mostmár bazmeg!
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
VIZSGÁZÓ SMS!!!Nem, de futkározásban Bortles nagy király.Akkor jön a picksix?valakisRomo mekkora idióta atyaég, másodszor futkorászik mindenfelé, de bele a sackbeStezAzt hiszi ő Bortles.iktriad
több mint 9 éve
Bazza él még?
több mint 9 éve
visszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné Staffordot
több mint 9 éve
Csak mert ilyen jó fej vagyok csak a te kedvedértDuplázzvalakisMost sem ittál.Sixo67
Buzi egyetemisták