Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Hátbadobta a védőt, ott még Beckham se tudta volna 2 ujjal megfogni.aha és ha nem néz hátra akkor el is lökheti a kezeit, igenMacPhisto"pofonegyszerű, csak vissza kell fordulni, de nehéz amúgy"még jó, hogy hetente kihangsúlyozták, hogy ha a védő nem nézi a labdát, DE hozzáér, akkor nem DPI, minden egyéb esetben igenslowmotion
ez a zászlófelvétel után meg pont egy Cowboys meccsen nehéz nem konteózni... sima DPI, röhejbaggio
több mint 10 éve
És hogy kapta volna el a labdát, ha hátbabaszták a védőt a labdával? Átnyúl a testén, mint Jim Carrey a Dumb és Dumberben a japó szakácson?aha és ha nem néz hátra akkor el is lökheti a kezeit, igenMacPhisto"pofonegyszerű, csak vissza kell fordulni, de nehéz amúgy"még jó, hogy hetente kihangsúlyozták, hogy ha a védő nem nézi a labdát, DE hozzáér, akkor nem DPI, minden egyéb esetben igenslowmotion
ez a zászlófelvétel után meg pont egy Cowboys meccsen nehéz nem konteózni... sima DPI, röhejbaggio
több mint 10 éve
tehát ha 48-0-nál egy perccel a vége előtt TD-t szerzel és 48-7 lesz, lesz esélyed nyerni?Engem nem fizetnek ilyen, jól pedig kibaszott jó ténymegállapító vagyok.Dr. Puhl.iktriadA lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
lsd: ha pontot szerzel, esélyed lesz a győzelemrehpeter93
több mint 10 éve
(8:18) (Punt formation) S.Martin punts 10 yards to DAL 41, Center-D.Muhlbach, out of bounds.mustaineButler díjas

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ezen meghaltam (Ha az Oscarra gondoltál) 😀 😀Dr. Puhl.iktriadA lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
több mint 10 éve
Amúgy az elkapónál meg simán facemask volt.SchleckTE Pettigrew.
több mint 10 éve
aha és ha nem néz hátra akkor el is lökheti a kezeit, igen"pofonegyszerű, csak vissza kell fordulni, de nehéz amúgy"még jó, hogy hetente kihangsúlyozták, hogy ha a védő nem nézi a labdát, DE hozzáér, akkor nem DPI, minden egyéb esetben igenslowmotion
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Te ezt Cutlernek is mondanod kellett volna.Engem nem fizetnek ilyen, jól pedig kibaszott jó ténymegállapító vagyok.Dr. Puhl.iktriadA lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
lsd: ha pontot szerzel, esélyed lesz a győzelemrehpeter93
több mint 10 éve
"pofonegyszerű, csak vissza kell fordulni, de nehéz amúgy"még jó, hogy hetente kihangsúlyozták, hogy ha a védő nem nézi a labdát, DE hozzáér, akkor nem DPI, minden egyéb esetben igen
több mint 10 éve
Murray jobban pörög-forog mint Romo
több mint 10 éve
Engem nem fizetnek ilyen, jól pedig kibaszott jó ténymegállapító vagyok.Dr. Puhl.iktriadA lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
lsd: ha pontot szerzel, esélyed lesz a győzelemre
több mint 10 éve
(8:18) (Punt formation) S.Martin punts 10 yards to DAL 41, Center-D.Muhlbach, out of bounds.
több mint 10 éve
Ennyi erővel neki ks mehettek volna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Prof. KovácsDr. Puhl.iktriadA lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
több mint 10 éve
"pofonegyszerű, csak vissza kell fordulni, de nehéz amúgy"ez a zászlófelvétel után meg pont egy Cowboys meccsen nehéz nem konteózni... sima DPI, röhej

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hány yard volt ez? 10-13?KampmanKereken 10.
több mint 10 éve
Dr. Puhl.A lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?Toca
több mint 10 éve
hány yard volt ez? 10-13?Kampmannégy? bíró elment a nyalókáig, aztán négy lépést vissza
több mint 10 éve
kajla lett sajnaHa 3 és 0, akkor az már first down. 😀
mondjuk jöhetne egy 3&0Janek
több mint 10 éve
10 yardos punt????HulkeinsteinVisszapuntolta a büntetés előtti helyre.
több mint 10 éve
Butlert holnap leigazolja a LionsStezAkkor is, ha most kiesnek?
több mint 10 éve
A lions az 1. félidő óta konstansa megy le a Cowboys pedig fel.hpeter93Mr.Zombori ?
több mint 10 éve
Ezt mivel rúgta a mellső lábával?