Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Kampman
28 290
😀
több mint 9 éve
WTF????
több mint 9 éve
Értem hogy nem akarta megjátszani, de hátbadobták... Testén keresztül hogy fogja meg ?
több mint 9 éve
Na jó... ez eléggé el lett baszva...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Duff
3 133
Lol hátbadobták a védőt a labdával -> DPI.
több mint 9 éve
Hát ez elég véleményes zászlóvalakisSzerintem egyértelműen semmi.
több mint 9 éve
Hát ez elég véleményes zászlóvalakisa véleményem az, hogy kiváló
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
ez mondjuk pont nem igaz, Blackmonnál például teljesen hihető és komolyTudod mennyire gondoltam komolyan 😀 Az összes kiszáradás bullshit indok.Tocaszerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de azt nem hallottam, hogy nem is jön visszaStez
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szóStez
több mint 9 éve
Hülyeséget beszélsz, de meccs van, elnézzükNem a védő hibája, hogy Beasley egy tökmag, de az igen, hogy fejjel repült bele az arcába. Szóval technikailag szabálytalan.gyeekUgyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJakehomerJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Így egyszerű. Ha szarban a haza odadobom Megatron 5km-es körzetébe és leszedi.DuffMer Tate nem ...
több mint 9 éve
Tudod mennyire gondoltam komolyan 😀 Az összes kiszáradás bullshit indok.szerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szóStez
több mint 9 éve
Duff
3 133
Így egyszerű. Ha szarban a haza odadobom Megatron 5km-es körzetébe és leszedi.
több mint 9 éve
szerintem te máson élsz, mint egy profi focista, és más stáb van körülötted 😀Tudod milyen nehéz hidratálni egy embert? Nekem másnaposan kurva sokáig tart.Tocakiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion
de nyilván elhiszem, hogy ha nem jön vissza, akkor nem egy kis rosszullétről van szó
több mint 9 éve
Nem volt pontos labda ? 😀
több mint 9 éve
Nem azért én jobban bírom a playek után a Crabtree vs Shermant.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Stafford egy hangyaf.sznyit jobban érzi a zsebet...
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Crawfordot persze most nem holdolták.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Fejjel. Milyen meccset nézel?Nem a védő hibája, hogy Beasley egy tökmag, de az igen, hogy fejjel repült bele az arcába. Szóval technikailag szabálytalan.gyeekUgyan már, szépen vállal vezetett kemény hit, nem a védő hibája, hogy Beasley ilyen tökmag, semmi alattomos nem volt benne. Persze járt a flag, mert ez a szabály, de technikailag ez egy jó hit voltJakehomerJó hit voltJakehomerJa, kár hogy Beasley felkelt belőle.gyeek
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
én azt hallottam, hogy out with an illnesskiszáradtvisszajöhetne Rolando kulaccsal a sisakjában, pickelné StaffordotSteznem fog, lebetegedett, a zelőbb mondja a jó szőke csaj a rettenetes dialektussalslowmotion